audiokostas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 β)Ο Τερρυ Ο μπασιστας οντως ειχε τρεις μπαντες στην πλατη του απορω πως δεν τα ''φτυσε'' ΣΑΝ τον Αγιο Ονουφριο εχει γινει ..να τρως ρε να τρως ..θα μας μεινεις καμια βραδυα. Εεεε, χμμμμ, γκουχ, γκουχ άλλοι κουβαλήσαν, στήσαν, τραγουδήσαν, χορέψαν και παίξαν λίγο περσσότερα. Αλλά οι μπασίστες (αντίθετα με τις πριμαντόνες) είναι by default αγόγγυστο και σταθερό στήριγμα. ;) Τέρρυ είναι άδικο ρε... Όχι το έκανες επίτηδες παραδέξου το... Πάνω που ήθελα να δώσω το άταστο μας μάμησες την ψυχολογία... Δεν είναι άταστο. Κανένα από τα δύο. Το μωβ PJ μου άρεσε περισσότερο από το Jazz Το Asat μου μου αρέσει περισσότερο και από τα δύο. ;) Οι γνώσεις/ικανότητες του Terry μου αρέσουν περισσότερο από τις δικές μου. :-[ Recording παθητικο spliter, Motu 896, Toshiba satellite, cubase3. Μικροφωνα οτι βρηκαμε, θυμαμαι 1 pg58, 2 beta58 και για τα υπολοιπα θα βοηθησει ο audiokostas Behringer XM8500 Akg D5 Το πυκνωτικό του Γιώργου δεν το ξέρω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι άταστο. Κανένα από τα δύο. Το μωβ PJ μου άρεσε περισσότερο από το Jazz Το Asat μου μου αρέσει περισσότερο και από τα δύο. ;) Πλάκα κάνεις... Έκοβα το χέρι μου σχεδόν... :-X Είδες τι κάνει το τυφλό audio? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Πλάκα κάνεις... Έκοβα το χέρι μου σχεδόν... :-X Είδες τι κάνει το τυφλό audio? Όχι ήταν το Jazz ( το Γιδολί ;D), με πίσω μαγνήτη και 1/3 μπροστινό. Αχ και θα παραμείνουμε στο τυφλό audio γιατί κάποιος (δεν λέω ονόματα) κατέστρεψε το video... αχχχ ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Αχ και θα παραμείνουμε στο τυφλό audio γιατί κάποιος (δεν λέω ονόματα) κατέστρεψε το video... αχχχ ;D Λοιπόν το αποφάσισα... Θα αυτοπυρποληθώ, θα το βιντεοσκοπήσω και θα έχω αφήσει ρητή εντολή να ανέβει το βίντεο στο YouTube με μουσική υπόκρουση το audio του Lovers! Πάλι δεν θα υπάρχει η εικόνα από το live, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάτι εντυπωσιακό να βλέπετε ακούγοντας το κομμάτι. ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν το αποφάσισα... Θα αυτοπυρποληθώ, θα το βιντεοσκοπήσω και θα έχω αφήσει ρητή εντολή να ανέβει το βίντεο στο YouTube με μουσική υπόκρουση το audio του Lovers! Πάλι δεν θα υπάρχει η εικόνα από το live, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάτι εντυπωσιακό να βλέπετε ακούγοντας το κομμάτι. ;D Haris στάσου, μη θαύμα ;D σώθηκε το βίντεο ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας. :'( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας. :'( Τι κλαις βρε συ που μάζεψες όλες τις μοντέλες στα Avatar που αλλάζεις κάθε μέρα? ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Τι κλαις βρε συ που μάζεψες όλες τις μοντέλες στα Avatar που αλλάζεις κάθε μέρα? ;D ;D Kαθάρισε ο JJ. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Ο jj καθαρισε μοντελα για παρτη του. ;) Ευτυχως βεβαια που δεν.....ο Στελιος απ τη Κυπρο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Ευτυχως βεβαια που δεν.....ο Στελιος απ τη Κυπρο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εκεί θα καθαρίζαμε εμείς! ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση