distortion Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Είστε πολύ cool(οί) και οι 4! 8) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Στο 3:53 ακούγεται μια κραυγή από το κοινό! Εγώ ήμουν! ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραία η ηχογράφηση!Μπράβο σε όλους τους μουσικούς!Πρέπει και το Live να ήταν απίστευτο! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 πολύ καλό, ξανά μπράβο !!! Για τις κιθάρες τα ξανάπαμε ;D ;D Ο Mr Bluesman Gregg πολύ καλός, ο Nestoras αποκάλυψη της βραδιάς με τον ήχο από την strat του ακόμα να ηχεί στο μυαλό μου.... Ειδική μνεία στο εκπληκτικό rhythm section !!! ο Κος Terry - Μπενρουμπής (δηλαδή εγγυημένα πράγματα... ;) ;) ;) ) , γκρουβάρει όταν πρέπει, κάνει εκπληκτικά fills εκεί που πρέπει και αναδεικνύει όλους τους υπόλοιπους !!! Ο ντράμερ τέλος (αν κατάλαβα καλά είναι των 4 Wheel Drive ) πάρα πολύ καλός. Το απέδειξε όταν έπαιξε με τους Motive Project μαζί με τα congas. Τα τυμπανά του έδεναν απίστευτα. Μπράβο από μένα !!! Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Η ηχογράφηση πως έγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Εξαιρετικό όπως όλοι περιμέναμε/ξέραμε και πολύ καλά ηχογραφημένο. Όντως από τις κορυφαίες στιγμές τις βραδιάς. Επισυνάπτω το κομμάτι που αρκετοί θεώρησαν ως την καλύτερη στιγμή της βραδιάς του Νοιζ και του οποίου το βίντεο ποτέ δεν τραβήχτηκε. Πράγματι απίστευτη εκτέλεση. Κάτι που λείπει εδώ (γιατί υπάρχει μόνο το ηχητικό ντοκουμέντο) είναι η ενέργεια και το feel που έβγαινε (και η ποζεριά του Σουηδού με την μπλούζα της Madonna) σε μας που το ακούγαμε από κάτω. :o Θέλετε να κόψω τις φλέβες μου έτσι; Νέστορα, Γρηγόρη, Τέρυ, Γιώργο, θα περιμένετε να σας δώσω τα υπόλοιπα βίντεο ή θα μου κόψετε από τώρα την καλημέρα; Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Νέστορα, Γρηγόρη, Τέρυ, Γιώργο, θα περιμένετε να σας δώσω τα υπόλοιπα βίντεο ή θα μου κόψετε από τώρα την καλημέρα; Σταμάτα βρε γκρίνια, ότι έγινε- έγινε, δεν θα σκάσουμε και όλας ;D ΥΓ: Φυσικά έχε χάρη... Χάρη που υπάρχει το ηχητικό ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιότατον!!!!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Yeah! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Η ηχογράφηση πως έγινε? Πολυκάναλα. Λεπτομέρειες για τα μηχανήματα στο rack (και το laptop) του τις ξέρει ο Digisilence. Μνεία θα πρέπει να γίνει και στα ενισχυτικά της κιθάρας (Fender Reverb Deluxe & Super Reverb και οι δύο με μικρόφωνο) αλλά και του μπάσου (Genz Benz Streamliner 600 με post DI) που συνετέλεσαν στον καλό ήχο της βραδιάς. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση