constantinos9 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 η πρώτη ηχογράφηση δικού μου κομματιού!! είναι αρκετά ρετρό, αλλά περιμένω κριτικές... don't be gentle :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιοτατο και μου αρεσει και η φωνη σου. Αν τραγουδησεις στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νομιζω οτι σε αυτο το στυλ (κατι σαν Ελλην Τom Waits) θα κανεις πραγματα ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραίο! Μπράβο! Μου έφερε λίγο και σε Κοέν (Λέοναρντ, όχι αδελφούς ;) ). Πάντως δεν μου φάνηκε ρετρό με την κακή έννοια (παλιακό). Το είχα εντοπίσει ότι έχεις ωραία φωνή ήδη από τις διασκευές σας. Για μένα ωραία φωνή συμπεριλαμβάνει και την καλή ερμηνεία απαραιτήτως και θεωρώ ότι είσαι καλός και εκφραστικός ερμηνευτής, και στο δικό σου υλικό και σε άλλα που έχεις ποστάρει. Και εις ανώτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ για τον ελληνικό στίχο;) Nice work anyway. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 guys, ευχαριστώ για τις κριτικές!! ρε σεις δε μου βγαίνει ελληνικός στίχος με τίποτα, θα ήθελα! πιστεύω πως ο ελληνικός στίχος θα πρέπει να είναι πολύ καλός για να "αντέξει"!! αν κάποιος γράφει πάντως εδώ είμαι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 ρε σεις δε μου βγαίνει ελληνικός στίχος με τίποτα, θα ήθελα! μια χαρα σου βγαινει...φτανει να κανεις την υπερβαση και να ασχοληθεις και με την ΟΥΣΙΑ και οχι μονο με το ΣΤΥΛ της εκφρασης σου,τσαμπουκας και ειλικρινεια χρειαζονται μονο ΤΙΠΟΤΑ αλλο....trust me... ;) εξαλλου δεν ειναι υπεροχο να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και το ακροατηριο αυτα που λες...?(ειδικα σε αυτο το low key ειδος που ο στιχος ειναι εξαιρετικα "ευδιακριτος") εγω αλλωστε σου μιλαω και σαν...εμπορας...μια και στην Ελλαδα ΥΠΑΡΧΕΙ κοινο για τετοια μουσικη και εσυ εισαι ο πρωτος που ακουω να ασχολειται με αυτο το "ειδος". p.s. αγνοησε ολα τα παραπανω αν στην κοπελλα σου λες "I love you" & οχι "σε αγαπω".... ;) & συνεχισε να τραγουδας αγγλικα,αν ομως οντως λες "σε αγαπω" τοτε κανε την προσπαθεια,αξιζει τον κοπο... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 πρέπει να γίνεις motivational speeker φίλε!! με έψησες... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Πωπω....Αν στο τελος που παιζει ορχηστρικά το θεμα, εβαζες ενα κλαρινετο σε πιο ελευθερο υφος, θα τα κανα πάνω μου ;D Συγχαρητηρια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Πες μας ντε και ΠΩΣ ηχογραφησες αυτο το κομματι (τι οργανα χρησιμοποιεις κτλ,κτλ).... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Εξαιρετικό!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση