hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αφιερωμένο σε όλους τους αθεράπευτα ερωτευμένους ;) ;D The_crush_of_love.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αφιερωμένο σε όλους τους αθεράπευτα ερωτευμένους ;) ;D Ωραιότατος... Μια μόνο μικρή «παρατήρηση»: Μου φάνηκε λιγάκι «τσιμπημένο» το τέμπο ή ήταν ιδέα μου; Συνέχισε έτσι και σύντομα σε βλέπω μαζί με τον Satriani ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιότατος... +10 Συνέχισε έτσι και σύντομα σε βλέπω μαζί με τον Satriani ;D ;D ;D Satch,Vai,hyperpanos. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιος ο hyperjoe! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Πάνο, μήπως ο Satch να σου δίνει ποσοστά? Το λέω αυτό, γιατί ακούω τα κλιψ σου από εδώ και επειδή μου αρέσουν τα κομμάτια, μετά πάω και ακούω και τα original. ;D Πολύ καλό! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αξιος Σατριανικος. Ελειπαν αισθητα ομως, οι χαμηλες συχνοτητες απο τον τονο της κιθαρας. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Σe ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια :) Ωραιότατος... Μια μόνο μικρή «παρατήρηση»: Μου φάνηκε λιγάκι «τσιμπημένο» το τέμπο ή ήταν ιδέα μου; Τι να σου πώ, δεν ξέρω μπορεί όντως να είναι λίγο παραπάνω, έτσι το βρήκα το backing track ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αξιος Σατριανικος. Ελειπαν αισθητα ομως, οι χαμηλες συχνοτητες απο τον τονο της κιθαρας. Σε ευχαριστώ :) Πες μου μόνο τι εννοείς για τις χαμηλές συχνότητες, ώστε να το διορθώσω την επόμενη φορά. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Lord_Goumis, georgekz750 ,gvour σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :) Γιάννη πότε έχετε πρόβα να έρθω ; όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο ρε Πάνο. Παίξιμο, phrasing άψογα! Αν ξυρίσεις και το κεφάλι σου, κανείς δεν θα καταλάβει ότι δεν είναι ο (άλλος) καράφλας! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση