yannis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας και χαρά σας Αγόρασα προσφάτως τα NI Scarbee Rhodes, Organs και η εταιρεία μου έδωσε τη δυνατότητα να κατεβάσω το free Κontakt Player για να τρέχω τα samples. Η ερώτησή μου είναι απλή: στις "κανονικές" βερσιόν του Kontakt υπάρχει δυνατότητα microtuning. Εδώ, όμως, δεν την βλάπω πουθενά όσο και αν την ψάχνω. Ξέρετε αν υπάρχιε κάπου κρυμμένη? Και αν όχι, τι μπορώ να κάνω? (με βλέπω για αγορά Kontakt full). Επίσης, ενώ το Kontakt βλέπει τα Rhodes/organ δεν βλέπει τις δικές του βιβλιοθήκες... Χαιρετώ Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 κανείς? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Εδω εισαι: http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/kontakt-5-player/?page=2493 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ στρατηγέ... Απλώς μαντεύω πως αυτή η δυνατότητα -που την κατατάσσει λογικά στο editing, χωρίς να την αναφερει καθαρά- υπάρχει μόνο στο κανονικό kontakt και όχι στο player... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω το ιδιο νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 ,... και νομίζω πως το Kontakt έχει κοντά στην 300άρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Κατέβασα τό κοntαkt 5 player τό οποίο μάς λέει ή εταιρεία ότι είναι free.Αλλά έχει ρολόι πάνω καί λειτουργεί σάν demo.Τί σόι free είναι, μήπως δέν κάνω κάτι σωστά; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση