aldebaran1986 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια... :) Περυσι στις γιορτες αγορασα το Marshall 1959 HW και φετος θα αγορασω τη συνοδευτικη καμπινα του, εχω ομως ενα θεμα με την ισχυ της. Ο ενισχυτης ειναι στα 100 Watts RMS και η καμπινα στα 120. Επειδη το κεφαλι συνοδευεται απο δυο καμπινες που συνολικα ειναι 240 Watts μηπως εχω καποιο προβλημα? Ευχαριστω προκαταβολικα ;D Play loud 'till neighboors start cryin' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα :) Aλλά ας σου απαντήσουν και άλλοι για να το σιγουρέψεις και να μείνεις ήσυχος :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα. Αν παίζεις με τον Plexi στο 10 συνέχεια τότε μπορεί να έχει θέμα η καμπίνα... Πιο πιθανό βέβαια να έχουν πέσει κάτω όλοι οι γύρω σου πρώτα ;D Go for it! OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν παίζεις με τον Plexi στο 10 συνέχεια τότε μπορεί να έχει θέμα η καμπίνα... Πιο πιθανό βέβαια να έχουν πέσει κάτω όλοι οι γύρω σου πρώτα μπα,πρωτα θα εχει πεσει κατω ο ιδιος.... ;D δεν θα εχεις κανενα προβλημα,τα G12H-30 ειναι θεϊκα μεγαφωνα για 4Χ12 καμπινα και just what the doctor ordered για τον συγκεκριμενο θεϊκο ενισχυτη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Θα έλεγα αν θεωρητικά κάποιος ήθελε να παίξει και ήταν εφικτό ( για τα αυτιά του, τους γείτονες ,το σπίτι, τις πορσελάνες κτλ ) με τον ενισχυτή του στο ΦΟΥΛ στο 10 πες το οπως θες, η καμπίνα για να αντέξει 100% και να μην κάψει τα ηχεία θα ήταν φρόνιμο να είναι 2 φορές πάνω σε βάτ σε σχέση με τον ενισχυτή (ιδίως αν πρόκειται για λαμπάτο). Αν χρησιμοποιούσες καμία καμπίνα με τίποτα Greenback που είναι 25 άρια που είναι και λίγα βάτ και ευαίσθητα αυτά τα έχεις κάψει στο φτερό με τον συγκεκριμένο Marshall. www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε aldebaran1986 νιώθω λες και βλέπω τον εαυτό μου σε αυτά που γράφεις διότι όντως κι εγώ αγόρασα ακριβώς τον ίδιο ενισχυτή(προσωπικά πλέον δεν με ενδιαφέρουν άλλοι ενισχυτές για αυτήν την ζωή) πέρυσι και απ'ότι βλέπω και στο username είσαι κι εσύ του '86!! :o Εγώ προτίμησα την πιο κλασσική και δοκιμασμένη λύση με την 1960a με τα G12T 75w μεγάφωνα συνολικά 300w η καμπίνα και έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι μην κάψεις τίποτα,από την άλλη με απλή λογική η 1959hw καμπίνα που λες σχεδιάστηκε για αυτόν τον ενισχυτή και δεν νομίζω να μην λάμβαναν υπ'όψιν τους οι υπεύθυνοι όλες τις περιπτώσεις για ασφάλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aldebaran1986 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια... ;D Αυτος ο ενισχυτης εχει μια ιδιαιτεροτητα... σου δινει τα 100 watts του στο 2 και μετα η εντασιακη διαφορα δεν ειναι μεγαλη απλα παιρνεις αυτη την αλητικη βρωμια... ;D Οσο ριχνεις απο τη κιθαρα καθαριζει αλλα εχεις ογκο... Αφου ειναι ετσι οπως γραφετε θα το επισπευσω ;) Και παλι ευχαριστω... και καλες γιορτες ;D Play loud 'till neighboors start cryin' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aldebaran1986 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε aldebaran1986 νιώθω λες και βλέπω τον εαυτό μου σε αυτά που γράφεις διότι όντως κι εγώ αγόρασα ακριβώς τον ίδιο ενισχυτή(προσωπικά πλέον δεν με ενδιαφέρουν άλλοι ενισχυτές για αυτήν την ζωή) πέρυσι και απ'ότι βλέπω και στο username είσαι κι εσύ του '86!! :o Εγώ προτίμησα την πιο κλασσική και δοκιμασμένη λύση με την 1960a με τα G12T 75w μεγάφωνα συνολικά 300w η καμπίνα και έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι μην κάψεις τίποτα,από την άλλη με απλή λογική η 1959hw καμπίνα που λες σχεδιάστηκε για αυτόν τον ενισχυτή και δεν νομίζω να μην λάμβαναν υπ'όψιν τους οι υπεύθυνοι όλες τις περιπτώσεις για ασφάλεια! Οποτε ξερεις καλα περι τινος προκειται! Ναι του 86 ειμαι κ εγω επηρρεασμενος απ το Τσερνομπιλ γι αυτο πηρα τετοιο ενισχυτη ;D Ειναι αμαρτια ενα χρονο παιζω με μια MG. Προσφατα αγορασα μια Bassman 100 απο ενα συμφορουμιτη και βελτιωθηκε κατα πολυ το ηχητικο αποτελεσμα και οι ενοχλητικες πριμες του ειδικα με τη strat. Δεν αγοραζω αλλο ενισχυτη μετα απο αυτον... Απιθανος Play loud 'till neighboors start cryin' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Σε ιδανικές συνθήκες στις οποίες θα μπορούσες να ανοίξεις τον ενισχυτή σου, ναι θα είχες πρόβλημα, όχι μόνο αντοχής των μεγαφώνων στην τελική ισχύ του ενισχυτή (o οποίος βγάζει πολύ περισσότερα από 100 watt) αλλά και πολύ πιο πριν στην ποιότητα του ήχου σου λόγω του compression των εν λόγω μεγαφώνων που θα σε έκανε να ακούγεσαι χάλια. Σε πραγματικές συνθήκες όμως είσαι more than ok και το επόμενο πρόβλημά σου είναι να βρείς ένα καλό attenuator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση