panosprog Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω αν εχει ανοιξει αλλο θεμα γυρω απο τα soundtracks των ταινιων τρομου πιστευω πως εχουν υπαρξει φοβερες μουσικες.Ξεκινω με καποια.Αν εχετε να προτεινετε καποια και πιο αγνωστα ευπροσδεκτοι. Βernard Hermann THE OMEN Soundtrack (1976) HQ Jerry Goldsmith Suspiria - Soundtrack Goblin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη για την παρέμβαση, δεν έχει τη μορφή παρατήρησης, αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι Hitchcock – ικός 2 the bone, έχω ένσταση στο να χαρακτηρίσουμε το psycho ως ταινία τρόμου (Ναι, ξέρω κάποιοι την κατατάσσουν στις Horror movies ;) ). Η φιλική ένστασή μου έχει την ίδια μορφή με την ένστασή μου σε αυτό που λένε «πολύ-αγωνία»….» «χιτσκοκ-ικό – φινάλε». Ο Alfred Hitchcock σχεδόν σε όλες τις ταινίες του μας αποκάλυπτε την πλοκή της βαριά μέχρι τα μέσα αυτής (της ταινίας) (ο πρωταγωνιστής ήταν αυτός που δεν ήξερε τι γινόταν- και μας άφηνε να «συμπάσχουμε» με αυτόν. ) Κατά τα άλλα εξαιρετικό το θέμα σου, όπως και η μουσική του psycho. Θα επανέλθω και με τη δική μου λίστα…..Δημήτριος ;D ;D. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη για την παρέμβαση, δεν έχει τη μορφή παρατήρησης, αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι Hitchcock – ικός 2 the bone, Κι εσύ? Δεν είναι δυνατόν! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Κι εσύ? Δεν είναι δυνατόν! 8) Άσε, αρρώστια! ΟΛΕΣ οι ταινίες αρχικά σε VHS, μετά σε DVD μερικές και σε Laser Disc. Πολλά ξενύχτια, πολλά λεφτά (για αγορές από έξω – τότε δεν υπήρχε internet ούτε rapidshare ;D ;D), και μετά το ίδιο ερώτημα…..γιατί όλα αυτά; :D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη για την παρέμβαση, δεν έχει τη μορφή παρατήρησης, αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι Hitchcock – ικός 2 the bone, έχω ένσταση στο να χαρακτηρίσουμε το psycho ως ταινία τρόμου (Ναι, ξέρω κάποιοι την κατατάσσουν στις Horror movies ;) ). Η φιλική ένστασή μου έχει την ίδια μορφή με την ένστασή μου σε αυτό που λένε «πολύ-αγωνία»….» «χιτσκοκ-ικό – φινάλε». Ο Alfred Hitchcock σχεδόν σε όλες τις ταινίες του μας αποκάλυπτε την πλοκή της βαριά μέχρι τα μέσα αυτής (της ταινίας) (ο πρωταγωνιστής ήταν αυτός που δεν ήξερε τι γινόταν- και μας άφηνε να «συμπάσχουμε» με αυτόν. ) Κατά τα άλλα εξαιρετικό το θέμα σου, όπως και η μουσική του psycho. Θα επανέλθω και με τη δική μου λίστα…..Δημήτριος ;D ;D. Επειδη τυγχανει να ειμαι και εγω Hitchcockικος θα συμφωνησω σε αυτο που λες για το Psycho μπορουμε να το δουμε σαν ψυχολογικο δραμα/ θριλερ μεχρι μαυρη κωμωδια αλλα προσωπικα το θεωρω μαζι με το The Birds πιο κοντα στο στον ορισμο του horror εχει κανει ο Alfred. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Nα βαλω καποιες ακομα επιλογες COLIN TOWNS Rosemary's Baby - Soundtrack KRYSTOSZTOF KOMEDA FABIO FRIZZI FABIO FRIZZI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη τυγχανει να ειμαι και εγω Hitchcockικος θα συμφωνησω σε αυτο που λες για το Psycho μπορουμε να το δουμε σαν ψυχολογικο δραμα/ θριλερ μεχρι μαυρη κωμωδια αλλα προσωπικα το θεωρω μαζι με το The Birds πιο κοντα στο στον ορισμο του horror εχει κανει ο Alfred. Ναι , έτσι όπως το θέτεις, συμφωνώ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 The exorcist soundtrack-Tubular bells koμματαρα!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 The exorcist soundtrack-Tubular bells koμματαρα!!! Σωστος κομματαρα ταινιαρα απλα δεν το εβαλα επειδη δεν ειχε γραφτει για την ταινια αλλα απλα χρησιμοποιηθηκε και ταιριαξε φοβερα με την ατμοσφαιρα.Οπως και να εχει μουσικαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Τσέκαρε και το Director's Cut των Fantomas που έχει διασκευές από θέματα ταινιών τρόμου (και όχι μόνο). ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση