Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Αν όχι, μήπως να το κάνετε? ;) ;) Και αφού σταματήσετε την πρέζα κάντε και ένα βήμα παραπέρα να ξεκινήστε και καμιά από τις ελάχιστες συνήθειες που κάνει καλό Zakk Wylde Trains With Son Hendrix .....εεεεεεε....και πορτοκαλαδίτσα αντί για μπίρες αν γίνεται γιατί παραλίγο πέρυσι(νομίζω) ο Hendrix να μείνει ορφανός..... ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Το έκοψα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Το έκοψα. ;) Ο κυριος εχει γινει αφορητα προκλητικος τελευταια,παρακαλω να τον επαναφερουν στην ταξη οι αρμοδιοι. ;D Ελληνες,Σουηδοι,οι αρμοδιοι τελοσπαντων.. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Εγω παντως δεν καταλαβα ακομα που κολλανε ολα αυτα με το....μουσικο :P .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Ο κυριος εχει γινει αφορητα προκλητικος τελευταια,παρακαλω να τον επαναφερουν στην ταξη οι αρμοδιοι. ;D Ελληνες,Σουηδοι,οι αρμοδιοι τελοσπαντων.. :D Aν και το Σάββατο με όλα τα φουγάρα δίπλα μου, μου ''πέρασε'' η ιδέα. Τελικά κράτησα χαρακτήρα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Aν και το Σάββατο με όλα τα φουγάρα δίπλα μου, μου ''πέρασε'' η ιδέα. Τελικά κράτησα χαρακτήρα. ;) Και καλα εκανες.Κρατα γερα. ;) Αναθεμα την ωρα που το βαλαμε στο στομα μας το ρημαδι... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς πριν μια βδομάδα το πήρα και εγώ!(Το Ovale Ego-T! ;D ;D) Είναι καταπληκτικό!Οικονομικό,Πρακτικό,Αισθητικό....Και δεεεεεεεν κάνει και τόοοσο κακό πια όσο το τσιγάρο!Παρατήρησα και το πόσο άσχημο τελικά είναι το τσιγάρο(μυρωδιά,ρούχα,αναπνοή,χέρια κιτρινισμένα,τασάκια...........πνευμόνια....) και επίσης παρατήρησα το πως όλοι οι φίλοι μου αφού το πήρα έκαναν και αυτοί έρευνα αγοράς..... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 http://news247.gr/ellada/eidiseis/telos_sto_hlektroniko_tsigaro.1528826.html https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Βρε δε πα γ..... >:( >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 H αποφαση αυτη αφηνει πολλα ερωτηματικα. Θα ηθελα να ξερω λεπτομερειες πισω απο το σεκπτικο της και οχι ενα γενικολογο απλο "το συγκεκριμένο προϊόν εμπεριέχει επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό" Αν εννοει την νικοτινη που ειναι η "εξαρτησιογονος" ουσια του τσιγαρου τοτε θα επρεπε να απαγορευτουν το συνολο των προιοντων καπνου. Αν υπαρχουν αλλες βλεβερες ουσιες (προιοντα καυσης????) τοτε καλο θα ηταν να μας ελεγαν ποιες ειναι αυτες... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις