papeas Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Φαντάζομαι πολλοί απο εσάς θα το ξέρετε. Εγώ χθές το άκουσα πρώτη φορά και καταγούσταρα! enjoy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Είναι ωραίος! Τέλος! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Κομμάτι 1ης διαλογής. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 ξεκίνα να ακούς δισκογραφία.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Πρίν αρκετά χρόνια έπεσε στα χέρια μου, δανεικό από φίλο, το cd του Frusciante, "Niandra lades and usually just a t-shirt". Μαζί με το cd, πήρα και την πληροφορία πως το συγκεκριμένο, μαζί με κάποιες άλλες δουλειές του, το έγραψε μόνος του, αφού είχε μπει για τα καλά στο mood του σχεδόν-τελειωμένου τοξικομανή και αφού είχε αποξενωθεί ήδη από τον υπόλοιπο κόσμο. Βέβαια δεν γνωρίζω καν αν οι πληροφορίες μου είναι ορθές αλλά τότε αυτό ήξερα και υπό αυτό το πρίσμα διαμόρφωσα και την άποψή μου, ακούγοντας το cd. To λοιπόν, υπήρχαν φόρες που άκουγα το cd και μου ερχόταν από τη μιά να κλάψω και από την άλλη να ξεκαρδιστώ στα γέλια. Οι λόγοι είναι ευνόητοι, αν ακούσεις το cd. Και μετά οι pepers ξαναγίναν μπάντα και βγάλαν το Californication...και τότε κατανόησα την συνεισφορά Frusciante στο group και τον λάτρεψα (και αυτόν και το cd) ΥΓ.Το cd το έχω ακόμα, δανεικό. And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spir Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 long live John Frusciante! :) για το Niadra, καταλαβαίνω τι λες πάνω κάτω, αλλα ακόμα και εκεί φαίνεται ένα μοναδικό συνθετικό ταλέντο.. όσο για το Curtains ( το The Real εκεί βρίσκεται.. ) είναι θαρρώ απο τα πιό όμορφα albums που έχουν κυκλοφορήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση