Shelter Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Αν και τον τελευταίο καιρό έχουν ανέβει στο forum πολλά καλά μουσικά δείγματα, απο διασκευές μέχρι προτότυπες συνθέσεις, δράττομαι της ευκαιρίας και βάζω κάτι που δουλεύουμε απο πιο παλιά, αλλα είχε μείνει και αυτό στη μέση λόγω άλλων υποχρεώσεων. Έχει λίγη δουλίτσα ακόμα, και μπορεί να ξεφεύγει και τίποτα, αλλα νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετικό απο τα παλιότερα. http://soundcloud.com/bluesideband/dont-say-forever-dry Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιότατο... Όταν ο Tom Waits συνάντησε τον John Barry (και κάποιους άλλους :D). Μου έβγαλε ένα πολύ χαριτωμένο «μπεκρό»-lounge συναίσθημα ;D και ατμόσφαιρα. Άξιος. ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Όταν ο Leonard Cohen συνάντησε τον Tom Waits θα έλεγα εγώ. Πολύ ωραίο βαλς Αργύρη. Ιδιαιτέρως η ενορχήστρωση και οι ήχοι που χρησιμοποιήσατε. Εξαιρετικά στοιχειωμένο δε το ορχηστρικό μέρος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Αργυρη, πολυ πολυ καλη δουλεια και κατι παραπανω. Συγχαρητηρια φιλε!! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Εξαιρετικο! Ιδιαιτέρως η ενορχήστρωση. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Many Thanks σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν στιγμές που η υπερβολή με έβαζε σε σκέψεις, αλλα τη σήκωνε το κλίμα, και στην τελική μια ζωή την έχουμε ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Επαναλαμβάνω ότι είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω ακούσει από εσάς ως ώρας :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Mπορεί να μην είναι τόσο αριστούργημα όσο το: http://www.noiz.gr/index.php?topic=188749.0 ...αλλά είναι καλό. Πολυ εύστοχη η παρατήρηση περί Κοέν. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 εξαιρετικοί όπως πάντα ;) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Ίσως είναι και ότι μου αρέσει ιδιαίτερα το στυλ που παίζετε, αλλά προσωπικά σας θεωρώ μία από τις καλύτερες μπάντες με original συνθέσεις και αγγλικό στίχο που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο, εκπληκτικό και "εξαιρετικά στοιχειωμένο", όπως είπε και ο Σπύρος. Βροχή οι εικόνες από ταινίες του Jarmusch ή του Lynch... Να περιμένουμε κανένα CD; Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση