haryy Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Rush- Tom Sawyer - YouTube Δεν είναι Dream Theater :D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Pretenders - Back On The Chain Gang HQ Music[/url] Ωραίο κομμάτι. Εγώ όμως είχα λιώσει το Middle of The Road ..... Tι δούλεμα είχα φάει επειδή έλεγα ως πιτσιρικάς ότι μου αρέσει πολύ η Hynde ως γυναίκα.. Άμα αρχίσω τα 80s............ Psychedelic Furs, Terence Trent D'Arby, Toto, Marvin Gaye, REM, Cure, The Smiths, Spandau Ballet, Police, Pretenders, Eurythmics, οι αγαπημένοι μου Beautiful South, Springsteen, U2, Hothouse Flowers (ειδικά τον πρώτο τον έχω λιώσει), Dire Straits, Talking Heads ............... Ουφ κουράστηκα. Είναι ατελείωτοι. Ποίοι Whitesnake ρε παιδιά; Με δουλεύετε; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 ....αλλά σίγουρα όχι από τους whitesnake Και γω προτιμω τους λαχανοντολμαδες απ το παστιτσιο.. ;) Ας κανω ομως 2 υπερβασεις για χαρη του θεματος... 8) [quote author=audiokostas link=topic=190523.msg624124#msg624124 date=1323093819 Ποίοι Whitesnake ρε παιδιά; Με δουλεύετε; Τελικα θα παρω μπιφτεκι με πουρε... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Down Under - Men At Work Μόλις το άκουσα, έκατσα και έμαθα όλους τους στίχους ;D Edie Brickell & New Bohemians - What I Am Μεγάλη ζημιά με τη κοπελλιά. Κόλλημα τρελλό σου λέω. Περισσότερο και από τη Samantha Foxx ;D ;D Τα χε όλα. Και ωραίο μπάσο το κομμάτι. Και ξέρεις πόσο μου αρέσαν οι Whitesnake. Και οι κοπέλλες στα βίντεο τους Ready & willing Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Κόλλημα τρελλό σου λέω. Μe tοο! ;) Μουσικαραδες συν τοις αλλοις... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Μπιφτεκοπούρεκο, μπιφτεκοπούρεκο! :D Γ@μ@τοι οι men at work! Kαι το Who can it be know ωραίο (από τα πρώτα μου ακούσματα) Πάμε παρακάτω... Pixies - Where is my Mind (Fight Club Soundtrack) και επιστροφή στο ...hair κα ξανά πίσω στην ...καταστροφή του. ;D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Και γω προτιμω τους λαχανοντολμαδες απ το παστιτσιο.. ;) εννοείται πως όλα είναι υποκειμενικά ;) εννοείται επίσης πως με βάση τις δικές σου δουλειές, δεν μπορεί παρά να γουστάρεις whitesnake (τουλάχιστον ασύγκριτα περισσότερο από μένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Black Sabbath - Heaven and Hell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Ρε, βάλτε και κάτι πέρα από τα ίδια Timbuk3, Camper Van Beethoven, Penguin Cafe Orchestra α, ναι και το Back in Black :) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση