freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 η λέξη "συγκινεί" είναι η πιο κατάλληλη για τον Mike Scott, φοβερή ψυχή αν δεν το έχεις ήδη ακούσει, άκου αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι, δες και τους στοίχους, πραγματικά υποκλίνομαι... To γνωριζω,το εχω ψαξει. ;) Απ οτι εχεις πιθανοτατα αντιληφθει ειμαι λατρης του κλασσικου ροκ-χαρντ ροκ. :) Επειδη ομως δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα κατα τη γνωμη μου απ το να εχει ενας μουσικος παρωπιδες,θα πω οτι θεωρω τον Mike Scott την πιο εκφραστικη,ατοφια,ανεπιτηδευτη,ψυχωμενη φωνη-δημιουργικη μορφη του φολκ ροκ και οχι μονο... ;) Πολυαγαπημενος! Εγω υποκλινομαι σ αυτο το μικρο αριστουργημα-jewel των 80s'... We're sailing in a strange boat heading for a strange shore We're sailing in a strange boat heading for a strange shore Carrying the strangest cargo that was ever hauled aboard We're sailing on a strange sea blown by a strange wind We're sailing on a strange sea blown by a strange wind Carrying the strangest crew that ever sinned We're riding in a strange car we're followin' a strange star We're climbing on the strangest ladder that was ever there to climb We're living in a strange time working for a strange goal We're living in a strange time working for a strange goal We're turning flesh and body into soul The Waterboys - Strange Boat - YouTube GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Bryan Ferry Kiss And Tell (HQ) (Lyrics) Οι παραγωγές του ήταν σούπερ (για τα τότε άτριχα αυτιά μου...) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Vangelis - See You Later (1980) Vangelis - I Dream Music (1982) Vangelis - Soil Festivities 5 (part 1) (1984) Vangelis - Mask (Movement 1) (1985) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση