neokosmi Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια τον Δημητρη Κατη ξεχασατε. Metalmania ρεεεεε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Να αφιερώσω και Marillion για τον Γιώργη και Genesis για τον Trolley ;D ;D ;D ;D ;D Έλα όμως που ο trolley είναι πιο πολύ Peter Hamill και This Mortal Coil απ' ότι είναι Genesis.... Αν έχεις γυναίκα που να άκουγε αυτά, τότε "που'σου πασά μου" και να βρεθούμε οικογενειακώς καμιά φορά για τσάι και βουτήματα ώστε να τη σπάσουμε στη δικιά μου που μου έβαλε να ακούω το Grease στη πρώτη μας εκδρομή (όχι ότι πρόσεχα δηλαδή...). ;) ;) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Αν έχεις γυναίκα που να άκουγε αυτά, τότε "που'σου πασά μου" και να βρεθούμε οικογενειακώς καμιά φορά για τσάι και βουτήματα ώστε να τη σπάσουμε στη δικιά μου που μου έβαλε να ακούω το Grease στη πρώτη μας εκδρομή (όχι ότι πρόσεχα δηλαδή...). Και άντε οι Mortal παλεύονται, στον Hamill (και μερικούς άλλους) όμως αποχωρώ διακριτικά όπως εξάλλου αποχωρεί και αυτή στα "soundtracks of prepubescent wankery" όπως αποκαλεί ένδοξα ονόματα της hard rock/metal . Ευτυχώς ακούει soul και τη μουσική μου :P αλλιώς θα την τσέκαρα για σφυγμό ανά 8ωρο. Στα 80s συναντιόμαστε κάπως στη Βρεττανική ποπ Αν και δεν τρελαίνομαι (όπως αυτή που χει δισκογραφία) για James (όχι ότι με χαλάνε κιόλας), ακολουθεί κομματάρα James - Getting Away With It (live) Μοιραζόμαστε και οι δύο μια αδυναμία να χορεύουμε Madchester.......... YOU RE TWISTIN MY MELLON MAAAAN To Grease το χω δει καμια 60αριά φορές. Μεγάλη ιστορία για μπισκότα, τσάϊ και συμπάθεια. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Και όταν μιλάμε για ντραμς trademark στα 80's......... Simple Minds Don't You (Forget About Me) The Breakfast Club Eιναι δυνατον να μιλαμε για trademark 80's drum sound και να μην μπει αυτο? Θα πεσει φωτια να μας καψει! Kαι πεταω μεσα στο γενικο καζανι και αυτα τα δυο (ναι ρε, ολοκληρα. Δυσκολευομαι να διαλεξω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Ενα τεράστιο διαμάντι με φοβερό και τρομερό βίντεο-κλίπ: threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Πάντα μ' έκανε να δακρύζω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 HAVE I TOLD YOU LATELY THAT I LOVE YOU -- VAN MORRISON Πάντα μ' έκανε να δακρύζω. It makes two of us Νέστορα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Ας βάλω κι εγώ κάτι... :) Mecano escape the human myth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Αφτό το από τα 7 της καβεράκι. http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Πάντα μ' έκανε να δακρύζω. Μας εστειλες ρε Νεστορα! Αυτο δε σε κανει δηλ? Van Morrison - Sometimes I Feel Like A Motherless Child(original) - YouTube Ή αυτο? Και τα δυο διασκευες αλλα οταν τα πιανει ενας απ τους μεγαλυτερους συνθετες και τραγουδιστες ever παυει να θεωρειται διασκευη και το κομματι παιρνει καινουρια υποσταση. Τελικα τα 80ς εβγαλαν θεικα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση