Προς το περιεχόμενο

FENDER STRAT JAPAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

μήπως κάποιος γνωρίζει ποιών ετών οι MIJ STRAT παίζουν καλά ? Επίσης με ενδιαφέρει μια 62 Reissue  Japan του  1996 γνωρίζει κανείς αν παίζουν καλά αυτές και σε τι τιμή παίζουν στην αγορα?

επίσης είναι Basswood τα σώματα του 96 επειδη δεν έχω παίξει Basswood τι διαφορά έχει από το Alder?

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω

www.analogdesignaudio.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μήπως κάποιος γνωρίζει ποιών ετών οι MIJ STRAT παίζουν καλά ?

αυτες που ειναι καλα σεταρισμενες.

Επίσης με ενδιαφέρει μια 62 Reissue  Japan του  1996 γνωρίζει κανείς αν παίζουν καλά αυτές και σε τι τιμή παίζουν στην αγορα?

αν ειναι καλα σεταρισμενες ναι,κανα 400αρι-500αρι καλα ειναι μια & θα χρειαστει να αλλαξεις οπωσδηποτε μαγνητες (οι στοκ γιαπωνεζικοι μαγνητες ειναι της πυρκαγιας οπως και τα ηλεκτρικα).

επίσης είναι Basswood τα σώματα του 96 επειδη δεν έχω παίξει Basswood τι διαφορά έχει από το Alder?

ειναι πιο μαλακο οποτε προσεχε μη την κοπανας,επισης συνηθως ειναι και πιο ελαφρυ.

ολες οι γιαπωνεζικες Fender εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και αν δεν σε ενοχλουν τα μικρα vintage ταστα ειναι μια χαρα κιθαρες

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες ,διότι ακριβώς την ίδια σειρά χρησιμοποιεί ο BJORN "gilmourish" αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη όταν κάποιος κρίνει το όργανο που ήδη κατέχει , βασικά έχει κάνει ο τύπος ακριβώς ότι είπες ( αλλαγή μαγνητών και εξτρα έχει αλλάξει το bridge με Callaham.

και πάλι θενκ γιου :)

www.analogdesignaudio.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου