music14 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας θα ηθελα να φτιαξω γυρος τα 20 με 30 διαφημιστικα μπλουζακια εκτυπωση μονο μπροστα και ενα μικρο λογοτυπο για να τα δινω δωρεαν θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καποιο μαγαζι που να μπορω να τα εκτυπωσω και σε φτηνες τιμες βρηκα κανα 2 μαγαζια και μου ελεγαν 8 με 9 ευρω το ενα μπλουζακι παρακαλω αν ξερετε κατι πειτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Αν η τιμή περιλαμβάνει τα μπλουζάκια τότε φαίνεται μια χαρά. Αν οχι τότε ίσως να φαντάζει λίγο ακριβά, αλλά δεν ξέρω από τιμές... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Ο Nikolas έχει δίκιο. Σε δύο κοντινά μου καταστήματα, http://www.artefacts.gr/ και http://www.yourspace.com.gr/ οι τιμές είναι παρόμοιες και μπορείς να τις τσεκάρεις συγκριτικά. Αυτό που καθορίζει την τιμή είναι η ποιότητα της μπλούζας και το είδος της εκτύπωσης (βινύλιο, μεταξοτυπία, κλπ). Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό που καθορίζει την τιμή είναι η ποιότητα της μπλούζας και το είδος της εκτύπωσης (βινύλιο, μεταξοτυπία, κλπ). και η ποσότητα...για 20-30 μπλουζάκια...για σκέψου, λευκά να αγόραζες κινέζικα, πόσο θα τα πλήρωνες? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music14 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 οκ παιδια ευχαριστω για της απαντηση σας αλλα επειδη θα τα δινω δωρεαν για αυτο σας ειπα αν ξερετε κατι φτηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση