Graico Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν παίδες έχω ένα θεματάκι με λαμπάτο Peavey XXX Super 40. Όποτε παίζω Open A ή Α στην έκτη χορδή (πιο μπάσα) και γενικά στις παραπλήσιες συχνότητες, ακούω ένα "τρίξιμο". Πρέπει να έχει να κάνει με τις λάμπες... Παρατήρησα ότι όταν χτυπάω ελαφρά τον ενισχυτή από πάνω ακούγεται το ίδιο. Δεν θυμάμαι να το έκανε παλιότερα αλλά τον έχω απο το καλοκαίρι και εδώ και κανα μήνα με ταλαιπωρεί... Δεν έχει να κάνει με τους μαγνήτες, απλώς συντονίζεται πιο εύκολα σε πιο "μπάσο" ήχο. Η ένταση είναι σχετικά χαμηλή, απλώς "λίιγο παραπάνω" για να "ανοίγει" ο ήχος... Διάβασα τα θέματα σχετικά με αυτό, δεν είμαι όμως σίγουρος τι φταίει. Κατ' αρχήν είναι επικύνδινο? Μπορώ να κάνω κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Koίτα αυτό το θρεντ και τα λινκς του για να δεις αν φταίει ο συντονισμός κάποιας λυχνίας: http://www.noiz.gr/index.php?topic=189704.0 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Graico Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 ΟΚ φίλε μου, ευχαριστώ! Θα τα (ξανα)δώ και θα ενημερώσω σύντομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Graico Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, αλλάζοντας ελάχιστα την θέση του ενισχυτή, (πριν ήταν στο χαλί, τώρα "πατάει" στο πάτωμα) το πρόβλημα εξαφανίστηκε! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία! Ίσως με αυτό τον τρόπο γίνεται καλύτερη απόσβεση των κραδασμών, ή αλλαγή κάποιας ιδιοσυχνότητας... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 θα περίμενε κανείς να βελτιωθεί η κατάσταση πηγαίνοντας από πάτωμα σε χαλί και όχι το αντίστροφο... καλό θα ήταν να του σφίξεις ό,τι βίδα βρεις εξωτερικά (αλλά και εσωτερικά, με προσοχή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Graico Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Όλα πιθανά είναι... Φυσική ε? ;D Όσο για τις βίδες το έχω ήδη checkάρει, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση