Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 ωχ,τωρα θα σε στεναχωρησω... ;D δεν ειναι τελε... αυτη η γκουμουτσα ειναι...με flatwound χορδες...9 μηνων ;D Ήμαρτον ;D ;D ;D Πάρε βρε παιδάκι μου επιτέλους μια... Stratocaster να βρεις το φως σου ;D ;D ;D ΥΓ: Χρόνια πολλά για χτες, να σε χαιρόμαστε :D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 ωχ,τωρα θα σε στεναχωρησω... ;D δεν ειναι τελε... αυτη η γκουμουτσα ειναι...με flatwound χορδες...9 μηνων ;D δεχομαι ομως με ευχαριστηση το "ο ηχος του ΘΕΟΥ SF ειναι trademark μια και εχει πληρη επιγνωση του "κρουειν την ΛΑ"..... ;D Έκανες το λάθος να βγάλεις μία καινούργια ασυνήθιστη κιθάρα στο τραπέζι...Δώσε πληροφορίες! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν ακούσω το backing του SF με τα σόλο του Marathon, γνώμη δεν εκφράζω. ...μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου...επί ματαίω...δεν παίζω τίποτα, ήμουν απλά η πηγή έμπνευσης! ;D Χρόνια πολλά Νικολάκη.... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Χρόνια πολλά Νικολάκη.... ;) (Totally forgot!)(Επίσης)Χρόνια πολλά Νίκο! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Έκανες το λάθος να βγάλεις μία καινούργια ασυνήθιστη κιθάρα στο τραπέζι...Δώσε πληροφορίες Την εχω 2 χρονια τωρα,αυτη εδω ειναι αλλα με μαγνητες Lolar www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Την εχω 2 χρονια τωρα,αυτη εδω ειναι αλλα με μαγνητες Lolar This has more bite than Dracula, θεός! broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση