ignantios Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης, ούτε σοβαρά το παίρνω ούτε διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου (αλλά ελπίζω να το κάνει ο ignantios). πλακα πλακα ..να ανεβασω ενα βιντεακι με εμενα να σκιζω τα ρουχα μου? Επειδη βλεπω αυτο το κορμι εχει αφησει ανεκπληρωτους ποθους και φωτιες που σιγοκαινε! ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Για μένα είναι πολύ κακό για το τίποτα η ιστορία και δεν αξίζει να σκαλώνουμε τόσο... ίσως έχουμε φάει στη μάπα ένα πολύ μεγάλο σίτλοουντ από ημιμάθεια (κι εγώ από κει ξεκίνησα και ακόμη την διαθέτω, απλά την κρύβω καλύτερα), αλλά στην πραγματικότητα και πέρα από τους μικρόκοσμους του καθένα (δεν το λέω προσβλητικά για σένα!!!!!!!!!!!) οι κιθαρίστες ειλικρινά δεν είναι τόσο αφελείς... Εγώ δεν θα έλεγα πως υπάρχει κάποιος ύπουλος συνειρμός αλλά ένα απλό catchy καλαμπουράκι που αν στόχευε να δημιουργήσει ντόρο, μάλλον το έχει ήδη καταφέρει. Θα μπορούσε να λέγεται μουντoποιητικός τονοπαχυντής (και πάλι θα κορόιδευα) ;D Εγώ θα πρότεινα το "μουνοποιητικός τονοφασκελωτής" (που σημαίνει ότι σου κάνει τον τόνο... ;D ;D) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση