blue Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Δεν κάνουν πλάκα, έβγαλαν πετάλι που λέγεται έτσι και δουλειά του ειναι να "Coat your guitar in warm, organic tone" Aν και ακούγεται μια χαρά το αποτέλεσμά του, βρίσκω φοβερά ατυχές το όνομά του, αλλά επειδή δεν θέλω να είμαι αρνητικός, προτείνω να βγάλουν και άλλες παραλλαγές, όπως lampatizer (κάνει τον ήχο πιο λαμπάτο), mahoganizer (κάνει την κιθάρα να ακούγεται σαν να είναι από μαόνι), hi-end calodi-izer (αφαιρεί τη μουντίλα από τα φτηνά καλώδια), xekouvertizer (αφαιρεί την κουβέρτα από το ηχείο του ενισχυτή), boss japanizer (κάνει τα ταϊβανέζικα boss να ακούγονται σαν γιαπωνέζικα), 3D piknotizer (...) κλπ ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Εχω λιωσει με τις παραλλαγες που προτεινεις ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Πλάκα πλάκα κάνει δουλειά όμως ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Οσοι παιζουν με AxeFX θα μπορεσουν επιτελους να βγαλουν καλο ηχο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ που πάλι το ακούω το πσηφίο τι να κάνω γιατρέ μου; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Είναι ένα απλό booster/od με gain, ρύθμιση tone για να κόβει πρίμες/μπάσες και να βάζει λίγες μεσαίες ώστε να μας ακούγεται πιο vintage το αποτέλεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ που πάλι το ακούω το πσηφίο τι να κάνω γιατρέ μου; Εσύ πάρε κι ένα kouphainizer να μην το ακούς πια. ;D ;D ;D Μιλάει η επιστήμη τώρα φίλος. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Ναι αλλά αυτό θα μου κόψει τις ψηλές όταν παίζω το Reign in Blood; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Ναι αλλά αυτό θα μου κόψει τις ψηλές όταν παίζω το Reign in Blood; Μπορεί να έχεις δίκιο. Πρέπει να πάρεις και ένα psilesemphasizer μαζί. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Aγαπητέ Πέτρο, αν και καταλαβαίνω απόλυτα πως έχεις αναπτύξει μια κολοσσιαία αντιπάθεια (που παράλληλα πυροδοτεί την αίσθηση του χιούμορ σου) απέναντι στην προαιώνια - και αστεία τις περισσότερες φορές - διαμάχη πσηφίου και γνήσιου παρθένου αναλογικού (που ως γνωστόν τοις πάσι το "κάνει" καλύτερα), το Analogizer είναι απλά ένα... όνομα που σου κλείνει το μάτι, περισσότερο από το να παίρνει απ'το χέρι απαίδευτα και ανυποψίαστα θύματα και να τους κάνει πλύση εγκεφάλου περί ανωτερότητας της Αρείας Αναλογικής Φυλής! Είναι ένα απλό booster/od με gain, ρύθμιση tone για να κόβει πρίμες/μπάσες και να βάζει λίγες μεσαίες ώστε να μας ακούγεται πιο vintage το αποτέλεσμα... Όχι. Κατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα με ό,τι έχω διαβάσει πρόσφατα πρέπει να έχει ένα τσιπάκι BBD σε πολύ μικρό χρόνο delay, μαζί με κάποιο καθαρό mosfet booster. Αν και όντως, το υποτιθέμενα ολοκαίνουργιο σαν concept "βρωμισματάκι" που κάνει τοποθετημένο μπροστά από το πσηφίο στο ανωτέρω ντέμο θα μπορούσε να επιτευχθεί ανετότατα από οποιοδήποτε ήπιο crunchy overdrive. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση