Miltos23 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 http://www.setlist.fm/setlists/lynyrd-skynyrd-1bd6ad50.html Αν και αφαιρεί όλη τη μαγεία, μπορείς να δεις από εδώ τα κομμάτια που παίζουν σε κάθε live . Τρελο spoiler αυτο το site, αλλα δεν κρατηθηκα και εριξα μια ματια στην λιστα...Σαν μικρη δεν ειναι....? ή ειναι ιδεα μου? All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 εριξα μια ματια στην λιστα...Σαν μικρη δεν ειναι....? ή ειναι ιδεα μου? ...εάν παίζουν 20 λεπτά το κομμάτι... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Τρελο spoiler αυτο το site, αλλα δεν κρατηθηκα και εριξα μια ματια στην λιστα...Σαν μικρη δεν ειναι....? ή ειναι ιδεα μου? Μια και μοναδική φορά το έκανα το λάθος να το τσεκάρω πριν από συναυλία, (για τους Opeth συγκεκριμένα) και ένοιωσα πως χάθηκε κάποιο μέρος της μαγείας, σαν κάποιος να σου πει τι γίνεται στο τέλος μιας ταινίας που πρόκειται να παρακολουθήσεις. Πως να το κανουμε, λείπει αυτό το αίσθημα του "ΩΩωωω" (ή του "Ουουου" ;D ) με το που μπαίνει το κάθε κομμάτι. Όσο για το setlist, μόνο το free bird με το extended solo να βάλεις, γεμίζεις το μισό set ;D www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Τι έγινε ρε παιδιά; Κανείς; Άκουσα ότι εξαιρουμένων μικροπαπαριών των διοργανωτών, η συναυλία ήταν καλή και ακριβώς ότι περίμενε ο κόσμος που πήγε εκεί. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από το noiz πήγαν. Ε, και είναι 12. Δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Η μπάντα έπαιξε με πολύ κέφι, είναι σίγουρο! Το τραγούδια αποδώθηκαν πολύ όμορφα κατά την γνώμη μου... Σεβασμός στα πρωτότυπα και συναυλιακές 'μικροπαρεμβάσεις' εκεί που έπρεπε... Μπάντα που σε ανεβάζει και περνάς καλά.. Για αυτό είναι από τις αγαπημένες μπάντες των περισσοτέρων από μας.. Για κάποιον λόγο ωστόσο, δεν ξέφυγα ρε παιδί μου... Πως να το πω... Δεν έπαθα αυτό που έπαθα στο The Wall ας πούμε.. Γούσταρα τρελά μεν, αλλά δεν με έπιασε δέος... ;) ;) Αρνητικό το δύσκολο της πρόσβασης στο γήπεδο του baseball. Όλοι ξέραμε λίγο πολύ που ήταν αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να το πλησιάσεις με αυτοκίνητο.. ::) ::) (παρκάρισμα Άγιο Κοσμά και με τα πόδια από την αερογέφυρα για σιγουριά..) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Οι lynyrd skynyrd ειναι η ζωντανη αποδειξη, πως ο οχι ο καλυτερος τραγουδιστης,οχι ο καλυτερος μπασιστας,οχι ο καλυτερος κιθαριστας,οχι ο καλυτερος ντραμμερ μπορουν και παραγουν το καλυτερο αποτελεσμα.Περασα πολυ ομορφα,με τραγουδια που μιλανε στη καρδια,χωρις πολλα πολλα.Φοβερο κεφι,εμεις πεασαμε πολυ καλα,με τη κλασσικη ταλαιπωρια φευοντας! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Οι lynyrd skynyrd ειναι η ζωντανη αποδειξη Μάλλον η zomb-ανή απόδειξη... :P :P :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Μάλλον η zomb-ανή απόδειξη... :P :P :P μετενσαρκωμενη ισως???? ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 η διοργανωση ηταν ...μετρια το sapport group μας εσπασε τα φρυδια που ηταν ηδη κουρασμενα απο τους πολιτικους. τα γκριζα μαλλια ελαβαν πανω απο 50% και κατελαβαν τις θεσεις στην εξεδρα. ο ηχος απλως απογοητευτικος. (τουλαχιστον στην εξεδρα) οι LYNYRD SKYNYRD ηταν εκει και εκαναν αυτο που ηξεραν αψογα. εν τελει γουσταρα και περασα πολυ καλα. το ιδιο και η κορη μου (που εκτος απο τη δικη μου) πρωτη φορα εβλεπε μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΝΤΑ :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 οι LYNYRD SKYNYRD ηταν εκει και εκαναν αυτο που ηξεραν αψογα. εν τελει γουσταρα και περασα πολυ καλα. το ιδιο και η κορη μου (που εκτος απο τη δικη μου) πρωτη φορα εβλεπε μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΝΤΑ :) Ομορφιές !! Πρέπει να έρθουν οι Skynyrd για να σε ακούσουμε; Ήγγικεν η ώρα για μπύρες. Ετοιμάσου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση