Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των €35 μέχρι τις 31/01/12 στο www.livetickets.gr. πλεον εχουν και τα metropolis ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Mε αυτον τον ασχετο ως 3η κιθαρα θα ερθουν HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hotspur Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των €35 μέχρι τις 31/01/12 στο www.livetickets.gr. πλεον εχουν και τα metropolis ;) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αν και άργησα λίγο, δεν πειράζει, με την πρώτη ευκαιρία θα βρω τρόπο να καβατζώσω εισιτήριο ;D Και να πώ κι εγω κάτι, για κάποια σχόλια που διάβασα παραπάνω. Ρε παιδιά, απ τα τέλη του 1977 αν δεν κάνω λάθος, οι Lynyrd Skynyrd ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι Lynyrd Skynyrd ! Τι να κάνουμε τώρα... Μακάρι να ερχόντουσαν με την αυθεντική τους σύνθεση... μακάρι... Απο κει και πέρα, το καλοκαίρι έχουμε την ευκαιρία, ΟΣΟΙ θέλουμε φυσικά, να απολαύσουμε μια μπάντα που καλώς ή κακός φέρει αυτο το θρυλικό όνομα. Για την ακρίβεια θα εχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια ΜΠΑΝΤΑΡΑ που φέρει αυτο το θρυλικό όνομα. Και τουλάχιστον εγω προσωπικά, αυτο δεν το χάνω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 τελικα μονος μου θα παω? θα ερθει κανενας αλλο ρε συντροφοι? ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Ειδα το σετλιστ και λιγο με απογοητευσε...μικρο και με παραληψεις αλλα τεσπα εισητηριο εχει βγει και γουσταρουμε τρελλα! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
el-voice Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Θα πάω με τις μπάντες κορυφαίο συγκρότημα και όποιος είπε ότι δεν του αρέσει απλά δεν ξέρει τίποτα από Rock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chloe Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Χαιρετώ! Γνωρίζει μήπως κάποιος αν πάει για sold out η συναυλία? Θέλω να πάω να τους δω αλλά το θέμα μου είναι πως κανείς από την παρέα μου δεν τους ακούει και έτσι δεν είμαι σίγουρη αν θα πάω. Ίσως το αποφασίσω τελευταία στιγμή. Λέει να πάω μόνη σε ένα τέτοιο live? Ή μήπως υπάρχει κανένας καλός άνθρωπος εδώ να πάμε παρέα?? 8) Επίσης, ξέρει κανείς ποιο είναι το set list που θα παίξουν?? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Τι γινεται ρε παιδια ολοι μονοι μας θα παμε? :P Παντως η συναυλια θα γινει στο πρωην γηπεδο baseball... ας ελπισουμε να εχει καλο καιρο :P My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Θέλω να πάω να τους δω αλλά το θέμα μου είναι πως κανείς από την παρέα μου δεν τους ακούει και έτσι δεν είμαι σίγουρη αν θα πάω. Ίσως το αποφασίσω τελευταία στιγμή. Λέει να πάω μόνη σε ένα τέτοιο live? Ή μήπως υπάρχει κανένας καλός άνθρωπος εδώ να πάμε παρέα?? 8) Στείλε φωτό και θα σου πω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Στείλε φωτό και θα σου πω. Ανόητε... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση