Southern Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Τα μουσικά αστέρια του Αμερικάνικου Νότου θα λάμψουν πάνω απο τον Ελληνικό ουρανό Οι LYNYRD SKYNYRD στην Ελλάδα το καλοκαίρι, σύμφωνα με το επίσημο website του αμερικάνικου γκρούπ . Φήμες ακούγαμε απο πέρσι, οτι θα μας εκαναν την τιμή,και μάλλον οι φήμες θα επαληθευθούν.Το καλοκαίρι θα τους απολαύσουμε στα πλαίσια του Athens Open Air Fest επιτέλους και στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα Δευτέρα στις 18 Ιούνίου. Περισσότερες πληροφορίες δεν γνωρίζουμε ουτε απο κάποιο δελτίο τύπου . Μόλις ανακοινωθουν νεότερα θα σας ενημερώσουμε http://www.southernrock.gr/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=6061&Itemid=73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά είναι.... 8) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 :o :o :o :o :o :o :o :o Αυτό ήθελα πολύ να το δω και να το ακούσω. Λάκη ετοιμάσου ;D ;D ;D Έρχονται!!! Ελπίζω να μην στραβώσει τίποτα (και ελπίζω με «λογικό» εισιτήριο) ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Ετοίμαζε βαλίτσες Σταύρε. Θέλω και συνέντευξη μετά! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχως, οπως δε μ αρεσει να ακουω ρεμπετικα απο ηχογραφήσεις, δεν μ αρεσουν και Lynyrd live ;D θα συνεχίσω να τους ακουω απο το ραδιοφωνο του Grand theft auto μου :D GTA San Andreas [OST] - Lynyrd Skynyrd - Free Bird (K-DST) - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Offtopic: Πραγματικα δεν εχω ξαναδει διαρκεστερο τελειωμα τραγουδιου!!! Ακομα και η κιθαρα δεν αντεχε αλλο! (βλεπε 11:21!!!) My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Ετοίμαζε βαλίτσες Σταύρε. Θέλω και συνέντευξη μετά! Αυτο δεν πρεπει να το χασω... Ετοιμασε τη σημαια του νοτου πο χεις κατω στην υπογα,ξερεις,εκεινη με τη νεκροκεφαλη που φοραει στολη νοτιου,θα παρω κι εγω ενα smith&wesson και θα κατεβω. The south will rise again... :D Αντε να δουμε... Παρακληση:Μην κανετε bump,δε μπορω τα στριμωξιδια..θα εκπυρσοκροτησει κανα καρυοφιλι;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχει ΘΕΟΣ...και μας λυπηθηκε..... ;D ;D μεσα με χιλια.Εαν ερθει επισης η SADE,ο TIMMONS και κανω και ενα παιδι....μπορω να πεθανω ησυχος. ;D p.s περιμενα και τον ΒΑRRΥ WHITE αλλα προλαβε και την εκανε ... :'( RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Ετοιμασε τη σημαια του νοτου πο χεις κατω στην υπογα,ξερεις,εκεινη με τη νεκροκεφαλη που φοραει στολη νοτιου,θα παρω κι εγω ενα smith&wesson και θα κατεβω. Μην ξεχάσεις τα σπηρούνια ;D... Πάντως ρε μάγκες, να την πω την αμαρτία μου, εγώ αυτούς τους Skynyrd δεν καίγομαι να τους δώ...θα μου πείς, αυτοί είναι, οι άλλοι μας τελείωσαν :'(...αλλά... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Σούπερ! Και ότι ετοιμαζόμουνα να πάρω τηλέφωνο την παλιά μου μπάντα με τα southern να κάνουμε κανένα liveάκι! Θα καεί ο ντουνιάς!! ;D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση