Bbullet59 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα συμφορουμιτες, η ερωτηση μου ειναι η εξης: Υπαρχει τροπος ενω χρησιμοποιω το guitar rig σαν standalone η μεσω Cubase,παραλληλα να ακουω μουσικη απο το youtube ωστε να μπορω να τζαμαρω πανω σε backing tracks? Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 απο την στιγμη που θα ακους την κιθαρα σου μεσα απο το guitar rig ανετα ανοιγεις οποιοδηποτε αλλο προγραμμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Ναι το ανοιγω το προγραμμα,αλλα γενικα οταν χρησιμοποιω guitar rig οποιοσδηποτε αλλος ηχος που θα ακουγοταν απο το PC,δεν ακουγεται. Δηλαδη μπορω να ανοιξω το winamp και να παιζει κανονικα αλλα δεν ακουγεται τιποτα.Μονο η κιθαρα μου. Το ιδιο και με το youtube.Τα videα παιζουνε αλλα δεν εχουν ηχο. Εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν γινεται μονο στο δικο μου PC αλλα συμβαινει γενικα οταν χρησιμοποιειται το guitar rig. Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να ακουω και αλλα πραγματα περα απο την κιθαρα μου Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 ..Εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν γινεται μονο στο δικο μου PC αλλα συμβαινει γενικα οταν χρησιμοποιειται το guitar rig... δεν το εχω ξανακουσει αυτο το προβλημα,στο δικο μου δεν το κανει και εχω μια απλη SB audigy φαντασου,πρεπει να το ψαξεις ισως και μεσα απο το προγραμμα στο guitar rig στο μενου routing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 εκει μου δειχνει τα inputs και outputs αλλα δεν ξερω τι να το κανω (οχι οτι δινει και πολλες επιλογες βεβαια...). Καμια ιδεα.....? Δηλαδη εσυ ενω εχεις ανοιχτο το guitar rig και ακους την κιθαρα σου,παραλληλα μπορεις να ακους και κατι που παιζει στο youtube ??? Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις ξεχωριστή κάρτα ήχου για το guitar rig και ξεχωριστή για το pc? And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Το PC εχει μια εσωτερικη δικη του και εχω και την EMU 0404 USB για να συνδεω την κιθαρα. Νομιζω ομως οτι η εσωτερικη δεν χρησιμοποιειται απ τη στιγμη που εχω την αλλη επειδη αν δεν ανοιξω την εσωτερικη δεν ακουγεται τιποτα Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 γενικα οταν χρησιμοποιω guitar rig οποιοσδηποτε αλλος ηχος που θα ακουγοταν απο το PC,δεν ακουγεται. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στο ότι το guitar rig ή/και το Cubase είναι ρυθμισμένο σε διαφορετικό sample rate και bit depth απ' ό,τι τα windows σου. Windows 7 έχεις; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 ναι τα 7 εχω αλλα και με τα ΧΡ το ιδιο θεμα επαιζε Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Κάνε το εξής και πες μας τα νούμερα: Δεξί κλικ στο εικονιδιάκι του ήχου στο taskbar > playback devices > κλικ στην κάρτα που χρησιμοποιείς > properties > advanced, πες μας το sample rate. Στο guitar rig: File > Audio and MIDI settings, πες μας κι εκεί το sample rate. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση