santso 4 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Επεσα πανω σ΄αυτο.... :D :D :D .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Σαν ακροατης εγω παντως δεν εφτασα μεχρι τη μεση του βιντεο, κουραστηκα. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Παντως ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.... ;D ;D προς MODS - το πατε στα video καλυτερα πληζ? .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Παντως ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.... ;D ;D Ναι... ΟΚ, και μπράβο του. Και; προς MODS - το πατε στα video καλυτερα πληζ? Σωστά, να φτιάξουμε μια ενότητα βίντεο με θέμα "Κορυφαίες Αθλητικές Επιδόσεις". ::) ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 +1 στον TGL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Σωστά, να φτιάξουμε μια ενότητα βίντεο με θέμα "Κορυφαίες Αθλητικές Επιδόσεις". ::) ;) Τον τελευταίο καιρό διακρίνω ένα ψιλομπέρδεμα μεταξύ του "μουσικός" και "ακροβάτης". :-X Συγνώμη πρός τον santso 4, αλλά αυτά τα βιντεάκια "κοιτάχτε-με-παίζω-1000-νότες-το-δευτερόλεπτο-τι-θεός-που-είμαι" δεν έχουν κανένα νόημα. Ενώ αυτό το παλικάρι http://www.noiz.gr/index.php?topic=190466.0 είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ (και προφανώς αντίστοιχο ενδιαφέρον βίντεο). Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ είναι ένα ακόμα παληκάρι-παικταράς: μόνο που παίζει πρωτότυπες συνθέσεις και, εκτός από (αναμφισβήτητα) "ακροβάτης" είναι και μουσικάρα. (έβαλα τον Tosin γιατί κι'αυτός έχει 400 χορδές :P :P) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλα ρε παιδια,τι βαρατε? σορυ αλλα εμενα ο μπασιστας στο κατω κατω μ΄αρεσε περισσοτερο. γουστα.... αλλα κι αν πουμε οτι "οκ,παιζει 1000 νοτες το λεπτο, so what" γιατι τον αλλον τον κιθαριστα τον βγαλατε παιχταρα αφου στην τελικη ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ? να σου πω την αληθεια τον ακουσα προχθες και σκυλοβαρεθηκα...αν και μου εδωσε αφορμη να βαλω κι εγω αυτον :P .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Παρεμπιπτόντως, το τελευταίο Animals as leaders είναι απίστευτος δίσκος, μπήκε και στο billboard. Καλα ρε παιδια,τι βαρατε? σορυ αλλα εμενα ο μπασιστας στο κατω κατω μ΄αρεσε περισσοτερο. γουστα.... Καλά, δεν θα σκίσουμε και το βρακί μας ;D αλλα κι αν πουμε οτι "οκ,παιζει 1000 νοτες το λεπτο, so what" γιατι τον αλλον τον κιθαριστα τον βγαλατε παιχταρα αφου στην τελικη ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ? να σου πω την αληθεια τον ακουσα προχθες και σκυλοβαρεθηκα...αν και μου εδωσε αφορμη να βαλω κι εγω αυτον :P Χμμμ, Τον τελευταίο καιρό διακρίνω ένα ψιλομπέρδεμα μεταξύ του "μουσικός" και "ακροβάτης". :-X Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι? ενας μουσικος δεν κανει να παιξει ενα γνωστο χιλιοπαιγμενο σε ολα τα οργανα δεξιοτεχνικο κομματι? Αυτοματως γι αυτο το λογο γινεται "ακροβατης"? εξαλλου σε μπασο δεν το ειχα ξανακουσει και μ΄εντυπωσιασε και ερμηνευτικα, οχι μονο τεχνικα! Οσο για τη μουσικοτητα του κιθαριστα σιγουρα ΔΕ θα σκισω εγω το βρακι μου ;D... γιατι δε μου ειπε τιποτα. Απο τετοια, γεματος ο τοπος.... .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση