Προς το περιεχόμενο

duality jam - amplitube fender

gregg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατα επανεγκατεστησα τη fender εκδοση του amplitube. Μου φανηκε ενδιαφερουσα απο την πρωτη δοκιμη, μερικα χρονια πριν, και επανερχομαι συχνα σ'αυτην :)

Eφτιαξα το παρακατω jam (του οποιου το ονομα ειναι duality γιατι εναλλασσονται 2 ενισχυτες) με βαση το chicken shack, απο μια σειρα backing tracks, που γραφτηκαν με τη συμμετοχη καλλιτεχνων, οπως ο Magic Slim και ο John Primer.

Ειχε ανεβει και εδω ενα λινκ παλαιοτερα απο εναν συμφορουμιτη, καντε ενα search οι ενδιαφερομενοι, ισως υπαρχει ακομα. (αυτο ειναι το official ->http://ultimatebluestool.com/).

http://www.box.com/s/ofn6lt7yynrby41q47uz

Hope you enjoy  :)

just changed avatar :p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πότε θα μάθω να παίζω μπλούζ κύριε πρόεδρε  ??? ;D ;D ;D

Μπράβο φίλε Γρηγόρη σε όλα, ήχο, παίξιμο, συναίσθημα  ;)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Φιλε Γρηγορη πιο πολυ μ αρεσει το παιξιμο σου απ τον ηχο.Οπως παντα υψηλο το επιπεδο.

Εγώ πότε θα μάθω να παίζω μπλούζ κύριε πρόεδρε  ??? ;D ;D ;D

Στη σειρα σου Πανο γιατι εχουν αλλοι προτεραιοτητα. ;D

Παιχτη μου,πολυ ωραιος!

Ο ηχος αναδεικνυεται απ τα δαχτυλα σου,αν επαιζε αλλος πιθανοτατα δε θα τον αντεχαμε για πανω απο 1 λεπτο.(που λεει ο λογος.)

2 παρατηρησεις:

Νομιζω οτι εχεις πολυ βαθος.Για την ακριβεια πολυ decay.Κοψε την μεγαλη ουρα στο βαθος και φτιαχτο ετσι ωστε να τρωμε τη κιθαρα στη μαπα χωρις να χανεται η αισθηση του ''χωρου''.

Σε βρισκω πολυ ''προσεκτικο''.Αυτο καποιες φορες δινει την αισθηση ενος σφιγμενου παιχτη ενω ειμαι σιγουρος οτι δεν ισχυει.Υποψιαζομαι οτι η ενασχοληση σου με πιο ''progressive'' στυλ σε εχει κανει να θες να τα ακους ολα πλυμενα,να μην πεφτει καρφιτσα απ το δεξι χερι.

Αυτο βεβαια ειναι θεμα γουστου αλλα θα σε ηθελα πιο βρωμιαρη στο μπλουζ.

Να κανεις το σηκωμα οταν ξεσπας και να ξεκιναει η πενα απ το γιακα μεχρι να φτασει στα καντινια. ;)

Εισαι πολυ ωραιος,βεβαιως-βεβαιως ;D και ο Νεστορας μου χει πει οτι εισαι ακομα πιο καλος λαιβ.

Τον πιστευω. :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου