Προς το περιεχόμενο

Τι χαρακτηρίζει μια κιθάρα πιο ''ευκολόπαιχτη''?

notlrac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε χαλασε δηλ. ο τηλικαστορας που με τα 6150 ειμαι σιγουρος οτι "παιζει μονος του"..... ;D 

Γι αυτό είπα για δικηγόρους  ;D

Αν και να σου πω ,δεν αισθάνομαι τπτ στα δάχτυλα εκ της αλλαγής ,προς ώρας πεθαίνω με τον ήχο της και έχω την αίσθηση ότι η γραία επηρεάστηκε και από την αλλαγή των τάστων ηχητικά

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να πω κι εγώ την αρλούμπα μου μια και οι παραπάνω είναι καλύτεροι ΄σαν παίχτες στα σίγουρα και έχουν αγγίξει περισσότερα μπράτσα.

Για μένα φίλε μου είναι ο ήχος , οι καμπύλες της και το χρώμα της.Όλα τα άλλα είναι ατμός .Όταν ο ήχος σου αρέσει, θα ματώσεις τα χεράκια σου να συνηθίσουν τα τάστα της τα ζόρικα,τις καμπύλες της τις ασουλούπωτες και τα κιλάκια της τα παραπανήσια .

Τα σεταρίασματα είναι πταίσμα και γι αυτά υπάρχουν δικηγόροι να σε απαλλάξουν .

Θρασύβουλας  ;D

εισαι φαν των "στουμπουλων" κυριών ??  ;D ;D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

εισαι φαν των "στουμπουλων" κυριών ??  ;D ;D

Ρε θα με κάνετε να πάρω ζυγαριά?Πως την έχετε δει? ;D

2καστόρισες και μια ακουστική έχω ,όταν σβερκώνομαι τις καστόρισες με βαραίνουν ,τι να σας πω δλδ .

Αν εσείς παίζεται με ιπποπόταμο στη πλάτη και το διασκεδάζεται τι να πω  ;D

..............Αρκεί η κυρία να έχει τα σωστά πιασσίματα στα σωστά σημεία  ;)

No one wants an alien

Εμείς οι αριστερόχειρες τι πρέπει να κάνουμε ρε παιδιά για να δούμε πιά κιθάρα μας ταιριάζει.Εγώ ας πούμε για να γίνω πιό συγκεκριμένος θέλω μια fender partcaster με κάποια συγκεκριμένα specs τα οποία δεν είμαι σίγουρος ότι θα μου ταιριάζουν.Το μεγάλο θέμα μου είναι το μπράτσο.radius,ταστα,maple ή rosewood, πάχος.Γιά πείτε καμία γνώμη γιατί μέχρι το πάσχα θέλω να πάω στον ντούκα για να μου την φτιάξει.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά παίζω blues και τρελαίνομαι για srv.thanks

Διαβασε το Thread απο την αρχη για να καταλαβεις οτι μονο ΕΣΥ ξερεις....ειναι σαν να με ρωτας ποια γυναικα αρεσει σε εσενα... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εχεις δίκιο σε αυτό που λές αλλά το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να ξέρω πια θα είναι Η κιθάρα για μένα για τον απλούστατο λόγο οτι δεν μπορώ να δοκιμάσω πολλές κιθάρες.Εμένα μου αρέσει να έχει παχύ μπράτσο και jumbo τάστα πχ. αλλά αυτο θα με βολευει;Εχεις να προτείνεις κάτι

.Εμένα μου αρέσει να έχει παχύ μπράτσο και jumbo τάστα πχ. αλλά αυτο θα με βολευει;

κατσε ρε αρχηγε μου γιατι θα μας τρελλανεις.... :) αφου ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ γιατι να μη σε βολευει?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Όπως με τις γυναίκες βρε Νίκο, μπορεί να του αρέσει αλλά να μένουν σε μακρυνές

περιοχές, να έχουν διαφορετικά ωράρια εργασίας, διαφορετικό κοινωνικό κύκλο κλπ ;D

Διαβασε το Thread απο την αρχη για να καταλαβεις οτι μονο ΕΣΥ ξερεις....ειναι σαν να με ρωτας ποια γυναικα αρεσει σε εσενα... ;D

Ναι αλλά όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές που αρέσουν σε όλους (και όποιος το αρνείται είναι ψεύτης!!).. αλλά ας μην γίνω χυδαίος!

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου