gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ :) Το έχω δηλώσει ότι μουσική (τουλάχιστον εγώ) παίζω για να ξεδίνω από τα καθημερινά προβλήματα (δουλειά, σπίτι , παιδιά, κλπ). Kαι καλα κανεις.Βαρα.Καλα το πας. Καλο μηνα και σε σενα Πανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Kαι καλα κανεις.Βαρα.Καλα το πας. Καλο μηνα και σε σενα Πανο. Καλό μήνα κι από μένα Πάνο, σωστός ο από πάνω! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Ναι παιδιά, αλλά να δούμε πόσο καλός θα είναι με όλα αυτά που θα πληρώσουμε :-[ όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο Πάνο! Kαλό! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο Πάνο! Kαλό! :) Ευχαριστώ Γιάννη και αύριο θα προσπαθήσω να έρθω ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Ναι παιδιά, αλλά να δούμε πόσο καλός θα είναι με όλα αυτά που θα πληρώσουμε :-[ Ασ τα Πανο.2 μερες που μπηκε ο μηνας και μου ρθαν τα πρωτα.Σ...τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Πάνο, το παίξιμο σου έδενε με το backing track αρκετά. Eίχε την απαραίτητη Satrianίλα... :P :P Μόνη παρατήρηση όταν ξεκινάς τα legata γύρω στο 1.43, δώσε κι' άλλο, μην το κόβεις. Ήταν λίγο σφιγμένο.. Εξάλλου και ο Joe του δίνει και καταλαβαίνει στο legato... Την υπόλοιπη ατμόσφαιρα την έβγαλες ωραία. Καλή προσπάθεια!! thumbs up ;D ;D ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Ασ τα Πανο.2 μερες που μπηκε ο μηνας και μου ρθαν τα πρωτα.Σ...τα. Τα ίδια και εγώ , πανικός λέμε ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Πάνο, το παίξιμο σου έδενε με το backing track αρκετά. Eίχε την απαραίτητη Satrianίλα... :P :P Μόνη παρατήρηση όταν ξεκινάς τα legata γύρω στο 1.43, δώσε κι' άλλο, μην το κόβεις. Ήταν λίγο σφιγμένο.. Εξάλλου και ο Joe του δίνει και καταλαβαίνει στο legato... Την υπόλοιπη ατμόσφαιρα την έβγαλες ωραία. Καλή προσπάθεια!! thumbs up ;D ;D ;D ;D Επειδή το έφτιαξα εγώ το backing track και ήταν όλο και όλο δύο τόνους, φοβήθηκα ότι αν "τράβαγα" παραπάνω το κεντρικό σόλο στον ίδιο τόνο, θα καταντούσε βαρετό ;) Σε ευχαριστώ που το άκουσες, καθώς και για τις παρατηρήσεις σου. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρα ηταν Σουπερπανο. Στο τελος μονο καποιες νοτες ηταν καπως ξεκουρδιστες. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση