audiokostas Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 είναι tbp οι πεταλιέρες?εγώ όσες έχω παίξει τις παράταγα μετά από 2 live... άσε που έχουν και ένα σωρό άχρηστα εφέ... Δεν υπάρχουν άχρηστα εφέ. Απλώς δεν έχουν βρει το κατάλληλο κομμάτι και συνθέτη να χρησιμοποιηθούν. Υπάρχουν και καλές πεταλιέρες. Εγώ προτιμώ καρφί. Αλλά δεν έχω και τρομερές απαιτήσεις. Δεν θα πρεπε/μπορούσα εξάλλου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ προτιμώ καρφί. Μετά από ΠΟΛΥ κουβάλημα (και μιλάμε για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κουβάλημα) με πετάλια, πεταλιέρες, και τα 2 μαζί, ενισχυτές, καμπίνες και τα πάντα όλα... ΚΑΙ ΕΓΩ προτιμώ καρφί... Κάποια στιγμή θα πάρω και ένα DI/preamp σε μέγεθος πεταλιού να το έχω μαζί μου στη θήκη του μπάσου και δεν θα σκάω για τπτ! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 . Κάποια στιγμή θα πάρω και ένα DI/preamp σε μέγεθος πεταλιού να το έχω μαζί μου στη θήκη του μπάσου και δεν θα σκάω για τπτ! Σωτήριο gadget... Ιδιαίτερα για μικρά gigs. Παίρνω το μικρό Fender ενισχυτή για μόνιτορ, το ART για να δίνω έξω και πάπαλα. ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Μπάσο ..δεν παίρνεις μαζί σου .... ::) ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Μπάσο ..δεν παίρνεις μαζί σου .... ::) ;D Φτου... και έλεγα τι ξέχασα... τι ξέχασα... ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Άμα να σου πω οτι έχουν γίνει αυτά τα πράματα...... ;D ;D ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση