Zaranis Petros Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Ἔλα νὰ δεῖς τὴν ἄνοιξη ποὺ περπατάει Ποὺ μὲ τὰ σύννεφα ἀγκαλιὰ μᾶς χαιρετάει Ἔλα νὰ δεῖς τὴν κόρη μου πῶς ἔγινε μεγάλη Καὶ τραγουδάει μὲ μιὰ φωνὴ ποὺ δὲν ἦταν δικιά της Καὶ τραγουδάει μ᾿ ἕνα παλμὸ ποὺ εἶναι τοῦ κόσμου ὅλου Σὰν νὰ βρέχει τὰ χείλια της στὴ βρύση τ᾿ οὐρανοῦ Σὰν νὰ πετάει ἡ καρδούλα της μὲ κάθε χελιδόνι Καὶ νὰ μὴν ξέρει ἡ ἄνοιξη ἂν εἶν᾿ δικιά της κόρη! Γιώργος Σαραντάρης Μουσική σύνθεση, κιθάρα, ney :Πέτρος Ζαράνης Τραγούδι: Δήμητρα Μπαλκαγιάννη deutero-tragoudi-tis-anoixis.mp3 Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ ωραιο φιλε, μπραβο! Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Τι γλυκό...τι όμορφο..μελωδικό...αισθαντικό. Διαμαντάκι και όαση στην καθημερινότητα του ελληνόφωνου μουσικόυ κόσμου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsaras01 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Είναι καταπληκτική αυτή η εσωτερική ησυχία αυτού του κομματιού! (βέβαια..εγώ είμαι θαυμαστής και φίλος του Ζαράνη, οπότε είμαι πάντα θετικά προκατελημένος) Rock is deader than dead - Shock is all in your head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zaranis Petros Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ πoλύ για τα καλά σας λόγια! Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Τετοιου ειδους και υφους δημιουργιες νομιζω οτι ειναι υπερανω οποιας κριρικης ! ΕΥΓΕ. :) IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 bluesman, εντελως φιλικά, πιστεύω πως αυτό ειναι το τελευταίο που θα ήθελε να ακούσει ένας δημιουργός όταν θέτει το κομμάτι του προς κριτική και να σου πω την αλήθεια εμένα θα μου προκαλούσε τεράστιο εφησυχασμό αν άκουγα κάτι τέτοιο! ;) Πραγματικά σπουδαίο κομμάτι Πέτρο, αισθάνθηκα πως ήταν ένα με τη γή και αν ήταν λιγότερο "πλαστικοποιημένη" στη μίξη η υπέροχη φωνή της Δήμητρας και πιο προσεγμένη συχνοτικά η κιθάρα θα μιλούσαμε για αριστούργημα!! όλα αυτά βέβαια είναι εντελώς προσωπική οπτική... καλές μουσικές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε Πετρο,σ ευχαριστουμε που δινεις μια διαφορετικη νοτα στα κλιπς του φορουμ. Υπεροχη δημιουργια,εκτελεση,ερμηνεια. Οαση στην ηχορυπανση των καιρων μας. Το ney,μαγευτικο οργανο. Θερμα συγχαρητηρια,περιμενουμε κι αλλα! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsaras01 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2011 [flash=200,200] Να και το βιντεάκι, φρέσκο από προχθές! Rock is deader than dead - Shock is all in your head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση