Προς το περιεχόμενο

4(+1) Wheel Drive - In the court of the Crimson King.

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Μπορει να εκανα λαθος Τerry αλλα ετοιμασου για τον Καβαλιωτη (αν θυμασαι ειπε οτι θα κατεβει τις γιορτες ) .Τελος παντων ποιος ειναι ο μπασιστας και ποιος τραγουδαει την Πρωτη φωνη;

Είναι ο Μάνος, ο μπασίστας και τραγουδιστής των παιδιών. Εξαιρετική, πολυδιάστατη φωνή.

Μωρέ εγώ τον περιμένω τον ξάδερφο  ;D αλλά δεν μας είπε σε ποιες γιορτές θα έρθει τελικά...  :) Μην είναι το... Πάσχα; 

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μωρέ εγώ τον περιμένω τον ξάδερφο  ;D αλλά δεν μας είπε σε ποιες γιορτές θα έρθει τελικά...  :) Μην είναι το... Πάσχα; 

Εεεεπα! :D

Λεω για αυτα τα Χριστουγεννα,2011-2012... :D

Θελω να πεισω και τον Λακη να κατεβουμε μαζι αλλα τον βλεπω για Μιλανο να ψωνιζει κουστουμια...Κριση γαρ,συνηθως παει Νεα Υορκη... :P ;D

Τεσπα,ευχομαι να κανονισω τα οικογενειακα μου και να κατεβω. ;)

• Guru

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! (εεε...καλά, λίιιιγο παραπάνω στον key holder  ;D )

Γιά κάποιους απο μας σχετκά ηλικιωμένους  8), το ν'ακούμε μπάντες σαν εσάς είναι κάτι σαν βιάγκρα ρε παιδί μου  ;D!!!

Αισθητικά τόχετε 100%, ακούγοντας το στα ηχειάκια του pc νομίζω πως πρόκειται για ξεχασμένη εκτέλεση μυθικού ψυχεδελογκρουπ 70ς...μπράβο!

Πού είναι το Epitaph να κλάψουμε όλοι μαζί;  ;)

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Εκτελεσαρα, μπραβο.  :)

9.9/10

(αν στο 3ο take βγαλει ο...Mellotronious το tremolo απ'τον ηχο του "mellotron" (πχ στο 00:59-01:24) θα πεσει το 10αρι ;D)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Από τη μεριά μου θά 'θελα να πω και ΄γω συγχαρητήρια 1) στον Κώστα για τη καταπληκτική δουλιά του στα keyboards, 2) στον Peryp που τραγουδάει τις κορώνες.

Το γκρουπ τώρα όταν βρίσκεται σε καλή 'μερα μπορεί να πλησιάσει μια ζητούμενη ατμόσφαιρα, και αυτό οφείλεται στις αμέτρητες ώρες μουσικών ''πτήσεων'' που έχει ο καθείς μας, και όχι σε κάποια ιδιαίτερη μουσική δεινότητα. Αλλά στο κάτω-κάτω η μουσική αυτό είναι, και όχι η επίδειξη του ''κύττα τι μπορώ να κάνω'' με το όργανό μου.

Και πάλι ευχαριστώ όλους για το χρόνο που αφιερώσατε.

InfluenSir!

Μπράβο ρε Νέστορα, μπράβο και σε όλα τα παιδιά.

Πάρα πολύ καλό.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Μπήκα τώρα το πρωί ...και έμεινα με την κούπα του καφέ στο χέρι.

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Προσωπικά ευχαριστώ για το ότι σας άρεσαν τα πλήκτρα μου.

Προσπαθήσα να φτάσω εκεί κοντά στο αυθεντικό βάζοντας και την προσωπική μου πινελιά.

Δεν ξέρω τι να γράψω....μαλακίες μπορεί και να γράφω....

Χαίρομαι όταν παίζω με τα παιδιά, χαίρομαι την φιλία μας, χαίρομαι τις  μουσικές επιλογές μας και τα live μας.

Χαίρομαι που σας άρεσε!  ;D

www.sonicspace.gr

• Moderator

Τι να πώ , που να μην το ξαναείπα; Μπάντα ΑΑΑ!

Αλλά δεν είναι ότι είστε ωραία μπάντα μόνον. Είναι ότι είστε ωραίοι τύποι  ;)(βασικότερο για εμένα) !

NORDIUS

Εσύ ποιος είσαι παιδί μου! Σε λίγο θα γίνεις yamahaius  :P ;D ;D

...δεν θα αλλάξω....θα με συνηθίσετε.  :) Να προσθέσω στο μέλλον και κάποιο άλλο Σουηδικό όργανο...το βλέπω πιθανότερο.

Να προσθέσω εδώ την ουσιαστική δουλειά των τυμπάνων και της μίξης από τον Γιωργο Γκαρτζόπουλο, ο οποίος θα παίξει με τον Νέστορα και τον Γρηγόρη στο πάρτυ του Vinylio.

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου