freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Σ ευχαριστω απο καρδιας sfaku! Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε αν και παλιομοδα! :) Να σαι καλα αδερφε! (αναμνηστική φωτό από το Σάββατο). ;) Καλα δεν ενδρεπεσθε? Αν το ξεραμε οτι υπαρχει τετοιο κοινο θα ρχοταν ο λογιερ απο Καβαλα να με παρει και θα οδηγουσε 800χλμ χωρις γκρινια.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Καλα δεν ενδρεπεσθε? Αν το ξεραμε οτι υπαρχει τετοιο κοινο θα ρχοταν ο λογιερ απο Καβαλα να με παρει και θα οδηγουσε 800χλμ χωρις γκρινια.. ;D Αυτή φίλε μου ήταν η "άσχημη"! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Αυτή φίλε μου ήταν η "άσχημη"! ;D ;D ;D ;D Η Μαρια? ;D Πλακα πλακα δεν ξερω τι εχει διενεχθει αλλα πολυ συζητιεται το θεμα. Κοιτα που γινομαι ''sinner'' τη διανοία μ εσας τους λυκους... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Τι κομματάρα θεέ μου!!! και δεν ακούω και πολύ κλασσικό ροκ...!! είναι σα να τραγουδάει ο Coverdale σε ένα μπαράκι στο Texas ;D ... εξαιρετικό φίλε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Σ ευχαριστω πολυ Constantinos9! To oτι σου αρεσε ενω δεν ακους κλασσικο ροκ,ειναι πολυ θετικο για το κομματι! Να σαι καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση