Προς το περιεχόμενο

''Sinner''

freerock1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Πανο χαιρομαι που σου αρεσε!Σ ευχαριστω! :)

@Kguitar ευχαριστω για το προσθετικον σχολιο! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Μπρε ξάδερφε πες την αλήθεια. Τρέχει κάτι με το... νερό εκεί πάνω;  ;D Αυτό φταίει; Θα μας στείλεις και εδώ κάνα μπουκάλι  ;D

Ίσως το πιο «εσωτερικό» σου κομμάτι- τουλάχιστον μέχρι τώρα. έχει μια φοβερή δύναμη και τσαμπουκά, που ενώ «κυριαρχεί», δεν «φωνάζει» για να καπακώσει τα πάντα.

Τι να πω βρε ξάδερφε... Απλά περιμένω το επόμενο  ;) για να γουστάρω για μια ακόμη φορά...  8)

ΥΓ: Τόσο εσύ όσο και ο άλλος (LK) είστε αναμενόμενοι το Σάββατο. Θα τηρηθεί αυστηρό... απουσιολόγιο  ;D Κανονίστε την πορεία σας... 

all this has happened before and will happen again

υπεροχο παιξιμο-φωνη-αποψη

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για το σχολιο!

ΥΓ: Τόσο εσύ όσο και ο άλλος (LK) είστε αναμενόμενοι το Σάββατο. Θα τηρηθεί αυστηρό... απουσιολόγιο  ;D Κανονίστε την πορεία σας... 

Tερυ σ ευχαριστω,χαιρομαι που αισθανθηκες την ''εσωτερικοτητα'' του κομματιου... ;)

Ειναι πραγματικα κριμα να ειμαι τοσο μακρια και να μην μπορω ευκολα να παραβρεθω σε τετοια ωραια happenings.. :-[

Σ ευχαριστω για την εμμεση προταση οπως ευχαριστω και δημοσια τον Audiokosta για την αμεση πριν λιγο καιρο. :)

Απόλυτα σωστά τέμπο.

Μαγκιόρικο κι οργώνει

Πάτησες κι όλα τα σωστά κουμπιά κι ακκόρντα.

Δεν είναι skynyrd με την καμιά.

Είναι παλιοροκάδικο, βάλε Purple καψούρικο και mistreated και φέρτε τα 18 μου και τα καψουρομεθύσια. Το refrain θα λεγα ότι με χαλάει (ψιλοφλωρίζει) αλλά έτσι φαίνεται ωραία η επαναφορά.

Γειά σου ρε Σταύρο παλιμπαιδίζοντα.

Το παιζα (αν μπορούσα) με τα όσα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Το refrain θα λεγα ότι με χαλάει (ψιλοφλωρίζει) αλλά έτσι φαίνεται ωραία η επαναφορά.

Γειά σου ρε Σταύρο παλιμπαιδίζοντα.

Και ξερεις γιατι σε χαλαει?Για τον ιδιο λογο που χαλαει και μενα:H ερμηνεια εχει λιγοτερο γρεζι απ οσο πρεπει(πινκφλοιντ-ιαζει)και πεταει λιγο εξω απ το κλιμα κι ας κολλαει στην επαναφορα.Νομιζω.Κι επειδη νομιζω θα το ξαναγραψω. :-*

Παντα παλιμπαιδιζω με τη μουσικη.

Εδω ομως πιστεψα οτι το απεφυγα. :)

Αξιζει να του ριξεις καμια ακροαση παραπανω... ;)

Σ ευχαριστω πολυ Κωστα για το σχολιο!

Μπραβο και τιποτε αλλο περαν αυτου..!

Απεδειξες περιτρανα ποιο ειναι το αποτελεσμα ταλεντου, σε συνδιασμο με αγαπη για τη μουσικη και παθος στην ερμηνεια.!

Τραβα μπροστα    ..   . .keep walkin'  .... keep on rockin' :D

IF THE SHIT FITS    ,  WEAR IT

Μου άρεσε πάρα πολύ !Δεν ξέρω γιατί αλλά κατευθείαν με πήγε σε warren haynes και gov't mule.Οι κιθάρες φοβερές,χωρίς υπερβολές και άμεσος in your face ήχος.Εμένα το refrain μου άρεσε κάργα( :P),όταν μπήκε αυτή F#m7 γλυκάθηκαν τ'αυτιά μου ;D

Πολλά μπράβο!!

it's all about balance...

Το λεπόν ξάδελφε του μεγαλομανατζαροσκηνοθετημουσικούπρφόρμερ και όμορφου ;D ,όλοι είπαν και τι να πω κι εγώ.

Για μένα σίγουρα είναι το καλύτερο κομμάτι σου ,πλησιάζει πιο πολύ στα δικά μου ακούσματα.Ξεφεύγει λιγάκι βρε αδελφέ από αυτό το νοτιά  :), ειδικά στο ρεφρέν το οποίο κακώς θες -κατ εμέ να γρεζάρεις

Κάποιος είπε κάτι περί Θάντερς ,δεν ξέρω αν εννοούσε τον Τζόνι Θάντερς ,αλλά το ρεφρεν , τα πλήκτρα και κάποιες στιγμές οι κιθάρες φέρνουν λίγο δειλά προς γκαραζιά ,θα τολμούσα να πω .................όπως και το τελείωμα που σβήνει με το σόλο αλά στούτζες .Ξέρω έχω μεγάλη φαντασία ,βλέπω μακριά ,πολύ μακριάαααααααααααααα ;D

Εύγε νέε μου θα πας μπροστά σε 30 χρόνια από σήμερα θα γίνεις ο νέος ίγγι  ;D ;D ;D και θα πάψεις να ασχολήσαι με τους βρωμονότιους ρατσιστές καυμπόιδες  ;D ;D ;D

Κι αν είσαι κατά πάνω μεριά λίγο μετά τα χριστούγεννα θα περάσω να πιούμε γκαφέ  ;)

No one wants an alien

Και ξερεις γιατι σε χαλαει?Για τον ιδιο λογο που χαλαει και μενα:H ερμηνεια εχει λιγοτερο γρεζι απ οσο πρεπει(πινκφλοιντ-ιαζει)και πεταει λιγο εξω απ το κλιμα κι ας κολλαει στην επαναφορα.Νομιζω.Κι επειδη νομιζω θα το ξαναγραψω. :-*

Πριν ξαναγράψεις αυτό, ξαναγράψε το Innocence (επιμένω) με τέτοια φωνητικά.

Ο συνδυασμός των δύο κομματιών είναι Innocence of the Sinner. ;) ;)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου