Προς το περιεχόμενο

''Sinner''

freerock1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε Σατανά, πάλι μόλις μπήκα από την δουλειά. Επίτηδες το κάνεις ρε συ?

Ίσως το πιο straight rock κομμάτι σου ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Βρωμάει vintage-ίλα ρε παιδί μου ως το κόκκαλο.

Πολλές οι διαφορές σε σχέση με άλλα κομμάτια σου.

Κατ' αρχάς ο ήχος σου (και κιθαριστικά και γενικότερα της παραγωγής) είναι πιο χαλαρός, καθαρός, λιγότερο κομπρεσαρισμένος, λιγότερο gain-άτος, αλλά πολύ soul touching.

Πολύ όμως ρε φίλε. Όμως αυτό το υποβόσκον Rock παράπονο, και το "ας το διάολο όλα" υπάρχει πεντακάθαρα.

Πάλι θα το γράψω, αλλά προσαρμόζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ το κιθαριστικό παίξιμό σου ανάλογα με τον εκάστοτε ήχο που χρησιμοποιείς. Ακριβώς επειδή "ακούς" έτσι το αποτέλεσμα από πριν.

Το παίξιμό σου εδώ είναι υπέροχο, άμεσο, λιτό, straight through the heart.

Και για το τέλος άφησα το καλύτερο κατά την ταπεινή μου γνώμη μέρος.

ΤΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!! :o :o :o :o :o

Η χρυσή τομή ανάμεσα στο γρέζι και την αφήγηση. Άσε δε για τους φωνητικούς σου χρωματισμούς. Κάθε φορά και καλύτερος είσαι, αλλά εδώ δίνεις ρέστα γιατί με κάποιον τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω, βγάζεις προς τα έξω μια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑ (κι ας μην "φωνάζεις" τόσο) που πάει πακέτο με το κιθαριστικό σου παίξιμο (τι riffara είναι αυτή!)!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν (προσωπική προτίμηση) θα ήθελα να προσπαθήσεις να ξαναγράψεις τα φωνητικά (στο αφηγηματικό μέρος) του Innocence ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.

Η παραγωγή μου άρεσε έτσι, χωρίς φτιασίδια, παλιομοδίτικη και με άρωμα αυθεντίλας.

Δεν είναι το καλύτερο συνθετικά κομμάτι που έχεις γράψει, αλλά το feel που βγάζει σκοτώνει ρε αδερφέ.

Όταν υπάρξει δεύτερο cd θα πάρω την συλλεκτική έκδοση.

Αυτήν με τις φίλες της ξαδέρφης του Jazzjoker στο ένθετο! ;D ;D ;D

Πολυ φουζιον επεσε τελευταια... :D

Εννοείς κάτι εδώ?? ;D Για να προσέχουμε τι λέμε! ;D ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ΤΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Δεν ξερει ο fusiongtr απο φωνη.Το 85% αυτων που ακουει ειναι φιουζιον χωρις φωνη.

Δεν είναι το καλύτερο συνθετικά κομμάτι που έχεις γράψει

Ασφαλως και ειναι(στον φρηροκ απευθυνομαι) απλα ο απο πανω νομιζει οτι το καλο κομματι εχει πανω απο 25 ακορντα και 8 αλλαγες κατ ελαχιστο.

Δεν ειναι φουσιον φιλος fusiongtr. :P :P

Είναι νομίζω ό,τι πιο προσωπικό έχεις ανεβάσει εδώ. Έχω την εντύπωση ότι για πρώτη φορά ακούω το πραγματικά δικό σου ύφος που έχει φυσικά τις εμφανείς επιρροές αλλά είναι πλέον δικό σου και από άποψη σύνθεσης και από άποψη ήχου (το κρατάω ότι στα δύο τελευταία ακούμε πραγματικά στρατ).

Εκεί που το πας, μου αρέσει πολύ.

Αυτήν με τις φίλες της ξαδέρφης του Jazzjoker στο ένθετο! ;D ;D ;D

Κανένα πρόβλημα να κανονίσω φωτογράφηση καμιά Παρασκευή που κάνουνε και τις πρόβες τους.

απλα ο απο πανω νομιζει οτι το καλο κομματι εχει πανω απο 25 ακορντα και 8 αλλαγες κατ ελαχιστο.

Έχω ένα που μου βγαίνει με 23 ακόρντα, να τ' αφήσω;  ;D

Ενωμοτάρχης

Εννοείς κάτι εδώ?? ;D Για να προσέχουμε τι λέμε! ;D ;D ;D ;D

Eννοω τα αυτονοητα...Ακουσα το Σαβκο πανω απο εφταμιση εκατομμυρια νοτες κι ακρη δεν εβγαλα.. :P ;D

Δεν ειναι φουσιον φιλος fusiongtr. :P :P

Δεν ειναι φουσιον,ειναι φασόν... ;D

Μη μου τονε μαλωνεις,ειναι αισθηματιας παιδής.

Παρα το 15% με φωνη που ακουει,διεκρινε συναισθημα.Τι αλλο να ζητηξω σαν καλλιιτεχνης? :D

@Σπυρο σ ευχαριστω ιδιαιτερως!Μακαρι να ναι αυτο το στυλ μου,ακομα την ψαχνω... ;)

Έχω ένα που μου βγαίνει με 23 ακόρντα, να τ' αφήσω;  ;D

Αναλογα το ποσα μετρα σολο εχει.. :P

:DΜη βαζουμε φωνη για το σωνει και καλα...

Δεν ξερει ο fusiongtr απο φωνη.Το 85% αυτων που ακουει ειναι φιουζιον χωρις φωνη

Ναι αλλά έχω πάει στην λαϊκή. Εκεί να δεις φωνάρες! ;D ;D

το καλο κομματι εχει πανω απο 25 ακορντα και 8 αλλαγες κατ ελαχιστο.

Τόσα λίγα? Κρίμα. ;D ;D ;D

Έχω ένα που μου βγαίνει με 23 ακόρντα, να τ' αφήσω;  ;D

Να βάλω κι εγώ άλλα εφτά να τα κάνουμε τριάντα? Εμείς τρία θα λέμε. Θα το χάψει ο Gvour και θα το πάρει για Blues! ;D ;D΄

Eννοω τα αυτονοητα...Ακουσα το Σαβκο πανω απο εφταμιση εκατομμυρια νοτες κι ακρη δεν εβγαλα.. :P ;D

Λογικό είναι, αφού ο Govan δεν παίζει fusion. Ροκάς είναι τι άκρη να βγάλεις? ;)

Freud-Σαντές

Να βάλω κι εγώ άλλα εφτά να τα κάνουμε τριάντα? Εμείς τρία θα λέμε. Θα το χάψει ο Gvour και θα το πάρει για Blues! ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eπεσα χαμω λεμε... ;D

Δεν τα χαφτει πια.Του κανω αντι-μπλουζ πραπαγαδα τον τελευταιο καιρο.. :P

Βασταει ομως..

Ειναι μικροβιο τ ατιμο... :D

@@@Mε παρασυρατε στην ανωριμοτητα και ξεχασα να ευχαριστηsω τον nasoskosm.. :-\

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ;)

Aμα ακουουν οι μοντς παρακαλω να μου μπαναρουν φρηροκ,φουσιον γτρ και τον jj γιατι

ειμαι ασχετος και με κοραιδευουν. :'( :'( :'( :'( :'(

Aμα ακουουν οι μοντς παρακαλω να μου μπαναρουν φρηροκ,φουσιον γτρ και τον jj γιατι

ειμαι ασχετος και με κοραιδευουν. :'( :'( :'( :'( :'(

Όλα κι όλα φίλος. Κάτσε να μπει πρώτα το κουμπή. Εσύ είσαι άσχετος?

ΑΙΠΑΡΑΤΑΜΑΣ! ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Έρχεται όμως το καταπληκτικό μέρος του ρεφραίν  με τα μη πολυχρησιμοποιημένα ακκόρντα  που αυτομάτως δίνουν ένα μπούστο σα να περνάς τη κιθάρα μέσα από Tube screamer α' ποιότητας. Τρομερό σημείο.

Επίσης προσέξτε την ερμηνεία του, νομίζω είναι από τις πιο ειλικρινείς, απ' αυτές που λέμε ότι ο τραγουδιστής ερμηνεύει στίχο (δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε). Οπότε άλλο ένα +. ;)

+1000

Αϊ λάικ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου