Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για βερνικι και βαψιμο μπρατσου κιθαρας!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους!

Εχω μια παλι κιθαρα φθηνη και θελω να βαψω το μπρατσο μαυρο. Τωρα ειναι στο φυσικο χρωμα.. Μιλαμε για μια Jackson του 2000 η οποια λογικα  εχει περαστει βερνικι πολυουρεθανης.

Οι ερωτησεις μου ειναι η εξης,

1. Διορθωστε με αν κανω καπου λαθος στην διαδικασια

- ξεβιδωνω το μπρατσο

- το τριβω με γυαλοχαρτο (τι παχος?) να φυγει το παλιο βερνικι

- βαφω το μπρατσο (με τι μπογια? λαδομπογια? οτι θελω?)

- αφου στεγνωσει το παιρνάω με το βερνικι

- τριβω αφου στεγνωσει

- το ξαναπερναω με βερνικι

2. παω σενα μαγαζι με μπογιες και ζηταω βερνικι πολυουρεθανης και μου ειπαν οτι εχουν ενα δύο συστατικων, αυτο κανει? (ειναι σε υγρη μορφη, οχι σε σπρευ)

Θελω να το κανω καθαρα για χομπι και για την χαρα του DYI οποτε δεν θελω να την παω σε καποιον επαγγελματια,αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του θα του ημουν ευγνωμων!

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2. παω σενα μαγαζι με μπογιες και ζηταω βερνικι πολυουρεθανης και μου ειπαν οτι εχουν ενα δύο συστατικων, αυτο κανει? (ειναι σε υγρη μορφη, οχι σε σπρευ)

Κάνει και είναι και σε σπρέυ. Αφού θα πάς μέχρι το μαγαζί, πές τους να σου δώσουν και ένα μαύρο (πάλι σε σπρέυ) που να ταιριάζει.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Οποτε η περιγραφη της διαδικασιας πιο πανω ειναι σωστη??  ;D

Με μπερδεψες λιγο...αφου ετοιμαστω για βαψιμο, δεν παιρνω μπογια αγοραζω ενα μαυρο βερνικι πολυουρεθανης (ειτε σπρευ ειτε σε υγρη μορφη) και το περνάω και ειμαι οκ?

All the money of the world can't buy me

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου