bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Κhayman, κοίτα λίγο ντε τις δυο ερωτησούλες που σου έκανα πριν! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
khayman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 O CC2X είναι τελικά, πήρα και ρώτησα. Το Bad Monkey μπορεί να βγεί απο το setup μου γιατί αυτή τη λίγη βρωμιά που χρειάζομαι στα καθαρά την παίρνω απο τον Vox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Ισχύει. Είναι λίγο δύσκολη η περίσταση γιατί οικονομικά δεν μπορώ να πάρω κανένα ρίσκο αυτή τη στιγμή. Κάνει 1200 κάτι € στον Thomann. Πολλά λεφτά αν είσαι πιεσμένος. Και ο Thomann δεν κάνει δόσεις. Στην Ελλάδα τώρα που τον γκούγκλαρα δεν τον βρήκα κάτω από 1600 €. Είσαι βέβαιος ότι υπάρχει σε καλή τιμή σε ελληνικό μαγαζί (για να προσφέρει και τις σχετικές ευκολίες πληρωμής) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
khayman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Ναι, υπάρχει με 1300, και ο CC2X με 1600 στη Θεσ/νίκη με δόσεις μέσω πιστωτικής. Η οικονομική πίεση αφορά το κομμάτι του ρίσκου, όχι απαραίτητα στο κομμάτι της ίδιας της επένδυσης. Εν ολίγοις, αν είναι να μπούμε φυλακή, ας μπούμε για κάτι που ξέρουμε, όχι για κάτι που ίσως να μας βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Ναι, υπάρχει με 1300 πολλα λεφτα για εναν τοσο ΜΕΤΡΙΟ ενισχυτη ο οποιος οπως σου ειπα ΔΕΝ ειναι και επενδυση. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
khayman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Πληροφοριακά, οι ενισχυτές που έδωσες απο αγγελίες (thanks για τον κόπο) θεωρείς οτι θα έκαναν καλή δουλειά όπως είναι ή θα χρειάζονταν μεγάφωνα που θα προσθέσουν στο κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 μια χαρα ειναι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ...αυτή είναι μια απάντηση που θα τη δώσεις μόνο εσύ. Όπως με όλες τις aftermarket προσθήκες σε κιθάρες/ενισχυτές ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να οδηγηθείς σε αυτές αν εσύ κρίνεις πως σου λείπει κάτι, που τις κάνει όντως απαραίτητες και σκόπιμες. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CopperWings Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Για να απαντήσω πρώτα στην αρχική ερώτηση: θα διάλεγα τον hand-wired οποιαδήποτε στιγμή... Είναι πολλά τα λεφτά για τον C2X. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για combo δηλαδή ολοκληρωμένη λύση (αγοράζεις το πακέτο: καμπίνα, μεγάφωνα κ.τ.λ.) όχι μόνο τον ενισχυτή. Και μιάς και θίχτηκε το θέμα παραθέτω και την καθαρά προσωπική μου άποψη ότι ο πιο αυθεντικός ήχος vox είναι ο AC15 του 1960... tube rectified, cathode biased(common resistor) partly by-passed, EF86 για V1 και ένα celestion blue. Φυσικά μιλάμε πάντα για push-pull class AB αλλά hot (κοντά σε class A). Το σημαντικότερο ερώτημα δέν είναι το ποιός (ενισχυτής) αλλά το πώς (τον χρησιμοποίησες). Ποιά ήταν τα settings στον C2X όταν τον δούλευες? Απο εκεί θα συμπεράνεις και τι χρειάζεσαι. Χρειάζεσαι high headroom ή όχι? Χρειάζεσαι alnico μεγάφωνα ή όχι? (τα alnico μ'αρεσουν πολύ αλλά θεωρώ ότι είναι για συγκεκριμένα πράγματα). Θέλεις open back ή closed back? φυσικά έχει σημασία και ο ενισχυτής αλλά το τι πήρες εσύ απ'αυτόν είναι πιο σημαντικό σίγουρα. Και γιά να συνεχίσω με το παράδειγμα του αγαπητού Superfunk, με άνεση πηγένεις όπου θες και με ένα καινούργιο toyota... την ferrari θα την πάρεις μόνο αν θές να έχεις και μέσο όρο τα 200 χιλιόμετρα την ώρα... που για την διαδρομή που λέει ο φίλος μας είναι μάλλον αδύνατο! (σκέψου μόνο τις λακούβες!) Σου έκατσε ένας, θα σου κάτσει κι άλλος. Δες λίγο και την φάση 18watt marshall-esque. Μπορεί να σου ταιριάζει πιο πολύ (κεφαλή με μια closed back 1x12 με βαρβάτο μεγάφωνο)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jacob26 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε εγω εχω εναν vox ac30cc1 ναι τον κινεζικο . Τον ειχα παρει 18 χρονων ( 21 πια αλλα με αρκετα live σε διαφορα stages απο τοτε . ) . Δεν ξερω αν ειναι ο κλασσικος vox ηχος κτλ κια για μενα αυτα ολα εινια ψηλο μουφες οταν μιλαμε για ατομα που δεν εχουν και τεραστια οικονομικη δυναμη και θελουν εναν αξιοπρεπες μηχανημα να κανουν τη δουλεια τους . Αν καποια στιγμη βγαζω τοσα απο τη μουσικη ( απο την οποια βγαζω οτι εισοδημα εχω απο 17 μιση χρονων , δεν μιλαω μονο για lives ) , που να μπορω να παρω και τον handwired και οτι αλλο μου ρθει γιατι οχι θα το δοκιμασω . Αλλα θελω να καταληξω πηγαινε με κιθαρα και πεταλια σε ενα μαγαζι που τους εχει (αν γινεται ) και τους 2 και παιχτους διπλα διπλα , ετσι μονο θα εισαι σιγουρος . Μην τρελαινεσαι με specs κτλ . Αν δεις διαφορα που στα αυτια σου με τα μηχανηματα σου ειναι χαωδης , τοτε ναι χωστα , αλλιως δεν νομιζω οτι πρεπει . Εγω παντως τοτε τον ειχα παιξει διπλα διπλα με fender deluxe reverb και μου αρεσε πιο πολυ ο κινεζικος vox . (αλλο τωρα που σκεφτομαι και κατι προς fender , αλλα τομ vox δεν θα τον πουλαγα ποτε . Εχω παιξει και με super reverb , boogie , marshall dsl, jcm900 , twin reverb ( ενταξει αυτον τον γουσταρα ) , και ποτε δεν με προδωσε ο δικος μου vox ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση