Προς το περιεχόμενο

Jazz μαγνήτες σε P σχήμα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέτρα το output από τους μαγνήτες και βρες το ματσάρισμα που σε ενδιαφέρει.

Τι μαγνήτη έχεις;

Αν σε ενδιαφέρει, κάπου έχω και βόσκει, έναν Wizard Precision trad (http://www.wizardpickups.co.uk/shop.asp?category=Bass&sub=P%20Bass) που τον θεωρώ πολύ καλό και με λογικό output......

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέτρα το output από τους μαγνήτες και βρες το ματσάρισμα που σε ενδιαφέρει.

Τι μαγνήτη έχεις;

Πως το κάνουμε αυτό ακριβώς? :-X

Τους εργοστασιακούς φοράει...

http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_pbass_special_mn_bk.htm

Αν βγάζεις άκρη εσύ πες μου κι εμένα... :-X

Νομίζω πως έχει και active ηλεκτρονικά με passive μαγνήτες...

Σόρρυ για το μπέρδεμα αλλά ποτέ δεν με ενδιέφεραν τόσο τα τεχνικά θέματα... :-\

LA ROJΑ ARMADA

ξεκίνα  απλά    μέτρα  την απόσταση των χορδών  (πατώντας στο τελευταίο τάστο ) από τους πόλους των μαγνητών  και στο neck  και στον  brige  , προφανώς  ο  neck είναι πιο κοντά στις χορδές  , φερ τους  λοιπόν  πάνω κάτω με τους ρεγουλατορους  8)(βίδες που δενουν ,και ρυθμίζουν τους μαγνήτες στο σώμα )  ,ώστε  να έχουν  την ίδια ή περίπου, ένταση  ,αναλόγως τα γούστα σου

rust never sleeps

ξεκίνα  απλά    μέτρα  την απόσταση των χορδών  (πατώντας στο τελευταίο τάστο ) από τους πόλους των μαγνητών  και στο neck  και στον  brige  , προφανώς  ο  neck είναι πιο κοντά στις χορδές  , φερ τους  λοιπόν  πάνω κάτω με τους ρεγουλατορους  8)(βίδες που δενουν ,και ρυθμίζουν τους μαγνήτες στο σώμα )  ,ώστε  να έχουν  την ίδια ή περίπου, ένταση  ,αναλόγως τα γούστα σου

Μωρέ αυτό το έχω κάνει... Και ενώ στα db είναι ίδιοι μέσα στην μπάντα όταν παίζω και αλλάζω μαγνήτες κάτι με χαλάει... Ο P δεν μαζεύεται με τίποτα! Και επειδή σκέφτηκα ότι κατά πάσα πιθανότητα ισχύει αυτό που λέει ο SF περί μπουμ μπουμ του μπάσου μήπως τελικά η λύση είναι να αλλάξω μαγνήτη με κάτι που να φέρνει πιο πολύ σε JB... :-\

LA ROJΑ ARMADA

::) ;D

Σους... Κόλπο είναι για να το διαβάσει ο Κώστας και να δεχτεί ανταλλαγή με το μπλε/μωβ περλέ JB του... Γιατί νομίζεις έβαλα τη φώτο? Ξέρω ότι γουστάρει τέτοια funky χρώματα! ;)

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου