audiokostas Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Μέτρα το output από τους μαγνήτες και βρες το ματσάρισμα που σε ενδιαφέρει. Τι μαγνήτη έχεις; Αν σε ενδιαφέρει, κάπου έχω και βόσκει, έναν Wizard Precision trad (http://www.wizardpickups.co.uk/shop.asp?category=Bass&sub=P%20Bass) που τον θεωρώ πολύ καλό και με λογικό output...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Μέτρα το output από τους μαγνήτες και βρες το ματσάρισμα που σε ενδιαφέρει. Τι μαγνήτη έχεις; Πως το κάνουμε αυτό ακριβώς? :-X Τους εργοστασιακούς φοράει... http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_pbass_special_mn_bk.htm Αν βγάζεις άκρη εσύ πες μου κι εμένα... :-X Νομίζω πως έχει και active ηλεκτρονικά με passive μαγνήτες... Σόρρυ για το μπέρδεμα αλλά ποτέ δεν με ενδιέφεραν τόσο τα τεχνικά θέματα... :-\ LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ξεκίνα απλά μέτρα την απόσταση των χορδών (πατώντας στο τελευταίο τάστο ) από τους πόλους των μαγνητών και στο neck και στον brige , προφανώς ο neck είναι πιο κοντά στις χορδές , φερ τους λοιπόν πάνω κάτω με τους ρεγουλατορους 8)(βίδες που δενουν ,και ρυθμίζουν τους μαγνήτες στο σώμα ) ,ώστε να έχουν την ίδια ή περίπου, ένταση ,αναλόγως τα γούστα σου rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ξεκίνα απλά μέτρα την απόσταση των χορδών (πατώντας στο τελευταίο τάστο ) από τους πόλους των μαγνητών και στο neck και στον brige , προφανώς ο neck είναι πιο κοντά στις χορδές , φερ τους λοιπόν πάνω κάτω με τους ρεγουλατορους 8)(βίδες που δενουν ,και ρυθμίζουν τους μαγνήτες στο σώμα ) ,ώστε να έχουν την ίδια ή περίπου, ένταση ,αναλόγως τα γούστα σου Μωρέ αυτό το έχω κάνει... Και ενώ στα db είναι ίδιοι μέσα στην μπάντα όταν παίζω και αλλάζω μαγνήτες κάτι με χαλάει... Ο P δεν μαζεύεται με τίποτα! Και επειδή σκέφτηκα ότι κατά πάσα πιθανότητα ισχύει αυτό που λέει ο SF περί μπουμ μπουμ του μπάσου μήπως τελικά η λύση είναι να αλλάξω μαγνήτη με κάτι που να φέρνει πιο πολύ σε JB... :-\ LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ή μήπως τελικά η λύση είναι να αλλάξω μπάσο με κάτι που να φέρνει πιο πολύ σε JB... :-\ ::) ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ::) ;D Σους... Κόλπο είναι για να το διαβάσει ο Κώστας και να δεχτεί ανταλλαγή με το μπλε/μωβ περλέ JB του... Γιατί νομίζεις έβαλα τη φώτο? Ξέρω ότι γουστάρει τέτοια funky χρώματα! ;) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Σωστοοοοος rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση