Superfunk Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Δεν παρατηρείς σωστά μάλλον. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι μουσικοί που λές, συνήθως είναι και μεγάλοι δάσκαλοι...Πχ ρίξε μία ματιά στο τι κάνει ο Stanley Clarke εκτός από τα lives ;) το έχουμε ξανασυζητήσει με αφορμή το κάτωθι http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7384430 ναι ρε αρχηγε και παλι ομως ΜΟΥΣΙΚΗ κανει (εστω και κανοντας μαθηματα)....δεν δουλευει 9-5 σαν και εσενα (λεμε τωρα... ;D) και μετα γυρνα κομματια στο σπιτι του οπου ζει το ...ροκ ελευθερος.... ;D Πολλοί από εδώ μέσα νομίζω ότι δεν θα χαν αντίρρηση να δουλεύουν 12 ώρες τη μέρα (υπάρχουν και κάποιες άλλες ψιλοανάγκες που πρέπει να καλυφθούν) στη μουσική δημιουργία εφόσον αυτό το 12ωρο είχε αποδέκτη μια αγορά που θα αποζημίωνε αυτή την επένδυση. σαφως το εχω κανει και εγω αλλωστε για καποια χρονια (και δεν ηταν 12 οι ωρες αλλα 16+... ;D)..κακα τα ψεμματα ομως....ειναι δυσκολο ειδικα αν..παιζεις....avant garde μουσικες.... ;D..φυσικα το κανουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ συναδελφοι που παιζουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μουσικη και φυσικα απευθυνονται σε μια πολυ μεγαλυτερη αγορα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Πολλοί από εδώ μέσα νομίζω ότι δεν θα χαν αντίρρηση να δουλεύουν 12 ώρες τη μέρα (υπάρχουν και κάποιες άλλες ψιλοανάγκες που πρέπει να καλυφθούν) στη μουσική δημιουργία εφόσον αυτό το 12ωρο είχε αποδέκτη μια αγορά που θα αποζημίωνε αυτή την επένδυση. ;) +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά δεν υπάρχει μιας και το Παλλάς ήταν άδειο πάνω!! Απίστευτη συναυλία με 3 φορές ancore (πως λέγεται!) και παρουσίαση του Orchestrion!! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά δεν υπάρχει μιας και το Παλλάς ήταν άδειο πάνω!! Και σε λιγο θα ειναι αδειο και κατω, αν συνεχισουν να εχουν τετοιες τιμες. Jazz κοινο υπαρχει, κοροιδα και λεφτα πλεον δεν υπαρχουν... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ ότι η τιμή έιναι εκτός πραγματικότητας απόλυτα. Αλλά το να δω αυτόν το μουσικό δεν θα μου το στερήσει η άθλια διαχείρηση του Παλλάς (που είχε και με 50 πλέον γιατί είδε ότι δεν θα γεμίσει) Προτίμησα να μην βγω 4 ΣΚ ! Όποιος ήταν εκεί ακόμα και να είχε κάνει το σκατό του παξιμάδι για να έρθει δεν θα το μετάνιωνε. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Προτιμησες να μη βγεις 4 ΣΚ για να δεις ενα live? Ανετα το εκανα, αν υπηρχε περιπτωση να δω live τον...J.S. Bach! ;D ;D Για οποιονδηποτε αλλον δεν θα μπορεσω... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Προτιμησες να μη βγεις 4 ΣΚ για να δεις ενα live? Ανετα το εκανα, αν υπηρχε περιπτωση να δω live τον...J.S. Bach! ;D ;D Για οποιονδηποτε αλλον δεν θα μπορεσω... 8) Ναι, αν σου αρέσει ένας μουσικός πολύ γιατί να μην το κάνεις? πόσες ευκαιρίες θα έχεις να τον ξαναδείς? Σε αντίθεση με τα άπειρα σκ που έχεις μπροστά σου να τα περάσεις σε ένα γεμάτο κάπνα μπαράκι με τιμή μπύρας 7 ευρώ! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Ευκαιριες υπαρχουν παντα να δεις ενα μουσικο, αν πραγματικα το θες. Λεφτα και ορεξη να εχεις και οι ευκαιριες ειναι τοσες πολλες οσα και τα...απειρα ΣΚ που εχεις μπροστα σου. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ λέμε ότι έμεινα 4 σκ μέσα για να δω τον Πατ για 67 ευρώ και εσύ (υποψιάζομαι!!) μου λες να τρέχω στο εξωτερικό?! Δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο. Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά εγώ δεν πήγα γιατί δεν άξιζε το λάιβ τα λεφτά του.Σίγουρα θα πέρναγα καλά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Έχω πάει σε μάλλον χειρότερα λάιβ που όμως αξίζαν τα λεφτά τους.Είναι τόσο απλό. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων.Επίσης δε θα πάρω π.χ. από το σούπερ μάρκετ 1λίτρο γάλα αν έχει 2 ευρώ, θα πάρω κάτι άλλο.Δεν είναι ότι δεν έχω 2 ευρώ ή ότι θα μου λείψουν. Και εννοείται ότι δε θα δώσω 7 ευρώ για μια μπύρα ;D δλδ άμα πιω 3 θα μου ζητήσουν 21 ευρώ μετα;; ;D ;D ;D έλεος πια.Να φύγετε , να πάτε αλλού κύριε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση