Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει κοινό για συναυλίες Jazz στην Ελλάδα;

notlrac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτό που σχολίασες ήταν πιο πολύ σε προσωπικό επίπεδο παρά θεματικο..

Όχι, καθολου, αφενός γιατί δεν σε ξέρω, κι αφετέρου γιατί το κείμενο δεν ήταν δικό σου, το πήρες από facebook

...και σταματώ εδώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί θα πρέπει να σχολιάσουμε τι έγραψε κάποιος, κάπου, κάποτε και το τί θα πρέπει να ακούμε και πόσο το κοστολογούμε;

Έχει σχέση ο Χριστιανισμός με την industrial pop, το Dada με την Θώδη, ο Νεοφιλελευθερισμός με τα Ηπειρώτικα και ο Λεβέντης με το Thrash Metal ?

Ναι μωρε, γιατί όχι;

Α, και που είστε. Η κοστολόγηση μιας συναυλίας είναι πονοκέφαλος του διοργανωτή, όχι δικός μου. Εμένα η απόφασή μου είναι απλή. Η δική του αγωνία για το αν βγει το κέρδος, είναι μεγαλύτερη.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Α, και που είστε. Η κοστολόγηση μιας συναυλίας είναι πονοκέφαλος του διοργανωτή, όχι δικός μου. Εμένα η απόφασή μου είναι απλή. Η δική του αγωνία για το αν βγει το κέρδος, είναι μεγαλύτερη.

Here is the substance...!

(Μετάφραση: Εδώ είναι η ουσία)

Οπότε, κάθε άλλη αντιπαράθεση απλά "παρέλκει"...

Here is the substance...!

(Μετάφραση: Εδώ είναι η ουσία)

Οπότε, κάθε άλλη αντιπαράθεση απλά "παρέλκει"...

πρέπει να το γράψεις στα αγγλικά, γράψτο σωστά: ένας αγγλόφωνος θα έλεγε "here lies the essence".  ;)

• Guru
Και τα 10-15 ευρώ πλέον είναι τα ελάχιστα για μια έξοδο για ποτό.

παντως σε μπαρακια με live (τζαζ η οτιδηποτε αλλο), μπορεις σημερα να βγεις και με λιγοτερο απο τα μισα απο αυτα (μια μπυρα ας πουμε 5-7 ευρω)

οσον αφορα τις τιμες τυπου παλλας, (οπως και τις παλαιοτερες τιμες του φεστιβαλ αθηνων πχ), πολλες φορες και οι ιδιοι οι καλλιτεχνες που ερχονται σαστιζουν με το υψηλο αντιτιμο του εισητηριου, μια και ξερουν οτι το μουσικοφιλο κοινο, οι οσοι ασχολουνται με χορο η θεατρο, δεν μπορουν να πληρωσουν τετοια ποσα. οποτε καταληγουν να ρωτουν οι ανθρωποι "ποιος ακριβως θα ερθει να μας δει τελικα?" - και στην περιπτωση του pat metheny δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια θα ειναι αυτοι που παρακολουθουν την μουσικη του

πρέπει να το γράψεις στα αγγλικά, γράψτο σωστά: ένας αγγλόφωνος θα έλεγε "here lies the essence".  ;)

Το έγραψα επίτηδες με απευθείας μετάφραση λέξεων στα Ελληνικά (όπως λέμε π.χ. slow the very oil =  σιγά τον πολυέλαιο), για να τονίσω τη φράση, έστω και με λίγο χιουμοριστικό τρόπο... :)

δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια θα ειναι αυτοι που παρακολουθουν την μουσικη του

στην Ελλαδα....?γεμιζουν δε γεμιζουν ταξι.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

στην Ελλαδα....?γεμιζουν δε γεμιζουν ταξι.... ;D

Καλά, φίλος...δεν ξέρεις τι σου γίνεται.... 8) :P

mpouzoukia.jpg

Από τη τελευταία συναυλία του Metheny στην Ελλάδα ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Χαλαρώστε!Η τζαζ φίλε μου είναι για....."ψαγμένους"(όχι δικός μου χαρακτηρισμός ;D )

Η Ελλάς βρίσκεται σε άλλη φάση,γιατί μπορεί..! ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου