Nestoras Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Με αφορμή το θαυμάσιο video που πόσταρε ο Ηλίας και επειδή και 'γω ήμουν φανατικός της εκπομπής, παρακαλώ τους συνφορουμίτες που το παρακολουθούσαν επισταμένως να θυμίσουν τις καλύτερες στιγμές του. Εγώ θυμάμαι αρκετές, αλλά αυτές που είχα μείνει άναυδος ήταν: Stevie Ray Vaughan - Crossfire InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Εκτος των υπολοιπων τερατων ο Dr John στο πιανο. Και επισης οταν ειχα δει το Crossfire μου χαν πεσει τα σαγονια στο πατωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 το εχω ποσταρει ξανα στο παρελθον, αλλα πραγματικα, μιλαμε για τεραστια στιγμη ανατριχιλα Nick Cave, Charlie Haden and Toots Thielemans - Hey Joe και επισης ο ιδιοφυης bill frisell με την μπαντα του. Bill Frisell - Little Brother Bobby It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Η γκρούβα του αιδεσιμότατου... :) Al Green (1/2)/Everything's Gonna Be Alright from night music 1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 με τον μεγαλο μαιλς ... www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση