Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 o Tom Petty κυκλοφορισε ενα καταπληκτικο δισκο το 2010 εχει ως βαση το Blues αλλα ξεφευγει ακομα σε Reggae μονοπατια. προτινω να τον ακουσετε! ενα δοκιμαντερ ενα απο τα αγπημενα κομματια A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν ηξερα τι ειναι θα ελεγα οτι ειναι κατι απο δεκατια 70 που μου ξεφυγε και δεν εχω ακουσει.Ωραιος ο Τομ παντως, γενικοτερα Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 To αγαπημένο μου. Α! και τι κιθαρισταράς ο Mike Campbell. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση