Προς το περιεχόμενο

ψάχνω για κιθάρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ρε τρελοί τρελοί ροκάδες έχω ένα συνηθισμένο πρόβλημα ψάχνω για μια καλή ηλ. κιθάρα θέλω κλασικό σχήμα έχω ψάξει στο doremi και στο thomap σκευτόμουν για bc rich αλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και να μην είναι πολύ ακριβή μέχρι 300 τώρα στείλτε  εσείς και βλέπουμε  :) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας ρε τρελοί τρελοί ροκάδες έχω ένα συνηθισμένο πρόβλημα ψάχνω για μια καλή ηλ. κιθάρα θέλω κλασικό σχήμα έχω ψάξει στο doremi και στο thomap σκευτόμουν για bc rich αλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και να μην είναι πολύ ακριβή μέχρι 300 τώρα στείλτε  εσείς και βλέπουμε  :) :)

εξαρταται απο το τι μουσικη θες να παιζεις. μια καλη κιθαρα στα λεφτα που ζητας ειναι αυτη κατα τη γνωμη μου.

http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_strat_set_bk.htm

We are the Sultans Of Swing

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

βασικά τη θέλω περισσότερο για metal kai rock..και καλήτερα σε st ή lp σχήμα απο αυτές  μου άρεσε η Epiphone Les Paul Standard EB ...ααα και κάτι άλλο έχει διαφορά στην ποιότητα αν την πάρω από stock ή από κανονικό μαγαζί

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου