Nestoras Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ SF. Eμένα που συμφώνησα με τον SF;. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Εσύ θα ευχαριστείς εμένα εντός ολίγων ημερών. Κακούργε... ;D υ.γ. Ευχαριστώ Νέστορα :-* www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ SF. Το δοκιμασες? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Το δοκιμασες? Σε μερικές μέρες θα το έχω στα χέρια μου..και θα γράψω για αυτό.Το δοκίμασα με το Nord Lead2 και έπαθα πλάκα! Κουτί μου ήρθε! Σκέτη βιντατζίλα....και μουσικές ιδέες για σόλο.....άπειρες! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Σουπερ,χαιρομαι που βοηθησα. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 ...ας αλλαχθεί κι ο τίτλος του θρεντ για να μην έρχονται συνφορουμίτες ψάχνοντας αναλογικό ντιλέι... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 αν και ο korgius-nordius βρηκε αυτο που ηθελε παρολαυτα αν καποιος εχει modular και τον ενδιαφερει voltage controlled BBD delay μπορει να κοιταξει κατι σαν Pittsburgh modular analog delay... σε συνδυασμο με το doepfer spring reverb Doepfer A-199 κανει πολυ ωραιο hazy ηχο... ακομα και σε κιθαρες (ew) ;) ;D [flash=200,200] PS korgius-nordius ξερω οτι εχεις ανακατευτει και με το Dark Energy.... αρα ολα αυτα δεν σου φανταζουν ως εξωγηινα. ;) "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Γι'αυτο προτιμάμε V-synth, που τα εχει όλα και συμφερει ;D Αστειευομαι Κωστή, μεγεια το πεταλι. Πολύ καλή κίνηση η αποκτηση του, δείχνει ανθρωπο μερακλή ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ!! Μamonu το energy είναι το playstation μου! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση