spdim Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Ξέρω οτι υπαχει softwear ακουστικης εξομοιωσης αλλα δεν ξέρω που και πως να το βρω. Αν καποιοσ γνωριζει κατι θα με χαροποιουσε ιδεταιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Αφού ξέρεις ότι υπάρχει δεν λες και το ονοματάκι του να ψάξω κι εγώ μήπως και στο βρώ :wink: :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Leondas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2006 Υπαρχουν πολλα σχεδιαστικα προγραμματα πχ ADAPT το οποια δεν ειναι μονο για studio αλλα για ολα τα κτηρια και τις σχετικες τους εγκαταστασεις...... Τωρα δεν θυμαμαι software αλλα σιγουρα αν πεσει στα χερια σου καποιο βιβλιο για studio design οπως το "Recording Studio Design" η το "How to Build A Small Budget Recording Studio From Scratch" θα δεις ολα τα προγραμματα design που χρησιμοποιουν οι μηχανικοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2006 Κοίτα εδώ http://www.rivesaudio.com/software/softframes.html http://www.rpginc.com/products/catt/index.htm ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
graxtas Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2006 ti ennoeis akoustiki exomoiwsi?? mipws theleis na deis tin sixnotiki apokrisi tou xwrou sou? ti akrivws theleis na kaneis? kai gia pio logo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spdim Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Εχω ενα χωρο και θελω να τον κανω studio για ηχογραφηση και προβες.Οποτε με ενδιαφερει και η ηχομονωση και ακουστικη συμπεριφορα του χωρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimss Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Καλύτερα να μην βασιστεις σε πρόγραμμα το οποίο θα κάνει απλά μια προσομοίωση του χώρου σου. Η ηχομόνωση είναι τεράστιο κεφάλαιο και για να υλοποιηθεί σωστα χρειάζεται ειδική μελέτη. Θα σου πρότεινα να φέρεις στο δωμάτιο τεχνικούς για να μελετήσουν την ακουστική του, να μετρήσουν τις διαστάσεις και να σου δώσουν μια συγκεκριμένη τιμή. Αν ο χώρος σου έχει τη μορφή κυβου τότε είσαι απο του τυχερούς και με ένα "κουτί μέσα στο κουτί" θα βολευτείς. Πολλές εταιρίες ηχομόνωσης στήνουν έτοιμα panel ( π.χ. μια πλάκα που αποτελείται απο δύο γυψοσανίδες και αναμεσά τους μια στρώση απο χάρτινη κυψέλη ή άλλο ηχομονωτικό μέσο) και σου δίνουν την τιμή του τετραγωνικού μέτρου μαζί με τα εργατικά. Αν δεις οτι σε παίρνει οικονομικά, ζήτα να σου κατασκευάσουν τοίχο με κενό. Συγχώρεσέ με που δεν σου δίνω ονόματα εταιριών αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα αρκετά το θέμα και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tablature Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 κοιταξε εδω http://www.audioproduction.gr/contentid-38.html Καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vakis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Πρόγραμμα ακουστικής είναι και το Catt Acoustics αλλά δεν νομίζω να το βρείς πουθενά, το χρησιμοποιούνε πολλοί επαγγελματίες ακουστικής αλλά το interface του είναι λίγο κουφό. Εγώ προσωπικά δεν το πολλοσυμπαθώ. Καλύτερα αγόρασε ενα βιβλίο ακουστικής και άρχισε διάβασμα,η ακουστική είναι τεράστιο κεφάλαιο αλλά αν μάθεις κάποιους βασικούς τύπους κάτι μπόρεις να κάνεις.Τώρα για την ηχομόνωση αν έχεις φίλο ξυλουργό την έκανες, αλλιώς συνιστώ να δείς το site της knauf για κατασκευή γυψοσανίδων, είναι μια από τις πιο μεγάλες εταιρίες στην Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
graxtas Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2006 an theleis na kaneis ixomonosi kai na ftaxeis telos panton ton xwro sou kai na exei kali simperifora, stamata na psaxneis gia software. an theleis na sou pw parapanw pramata gia tin akoustiki genika dwse mou to e-mail sou. alla etsi proxeira an theleis na kaneis kati ftino kai apotelesmatiko, vale kouvertes sto xwro sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση