Iliaspap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα και από τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος. 8) Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για τα σχόλια σας, εκτιμώ ιδιαίτερα τα αρνητικά διότι με βοηθούν να βελτιώνομαι. Γι’αυτό το ανέβασα και στο φόρουμ εξάλλου. Μερικές παρατηρήσεις: -Intro: Το έγραψα κατευθείαν στην κάρτα για να δώσω αυτόν τον ήχο που έχει στο άλμπουμ. Μάλλον δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα. -Backing track: Κακής ποιότητας mp3 με ενσωματωμένο τον μετρονόμο στην εισαγωγή (δεν είχα κάποιο άλλο με ολόκληρο το κομμάτι). Εάν έχει κανείς κάποιο ας μου στείλει πλζ. -Tempo: Προφανώς θα εννοείτε στην εισαγωγή τα προβλήματα τέμπο. Η εισαγωγή βασίζεται στα synth όπως είπε και ο Ray. Δυστυχώς ο μετρονόμος του κομματιού με πέταξε έξω, δεν τον άκουγα καν (σαν να μην υπήρχε ένα πράμα ;D). Στο υπόλοιπο κομμάτι είχε αστοχίες στο τέμπο αλλά το κομμάτι είναι γραμμένο live, το cubase σαν recording το χρησιμοποίησα, δεν ξέρω ούτε να κάνω tempo correction. Δεν δικαιολογούμε αλλά, άλλο να έχεις έναν drammer και άλλο τα ηχειάκια του pc. -Bends: Θέλω δουλεία πάνω στο κομμάτι. -Feel: Δεύτερη ηχογράφηση είναι αυτή. Όταν είναι πατημένο το Rec, το feel πάει περίπατο. Που θα μου πάει, θα το διορθώσω. -Ποιότητα ήχου: Αν το ακούγατε το κομμάτι live θα σας άρεσε σε ποιότητα ήχου, για την ηχογράφηση χρησιμοποίησα ένα sm57 το οποίο δεν ξέρω αν το είχα τοποθετήσει σωστά, περίπου στον ενδιάμεσο του κέντρου και της άκρης του μεγαφώνου, και μια m-audio κάρτα. Πότε δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που ακούω ζωντανά. Ίσως σε συνδυασμό με κάποιο πυκνωτικό να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. -Κούρδισμα: Ρε παιδιά και εγώ το ακούω λιγάκι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η κιθάρα κουρδισμένη ήταν (ή το κουρδιστήρι γτπ. ή το Backing track χάνει λιγάκι). ;D ;D ;D -Γενικό συμπέρασμα: Η ηχογράφηση είναι εντελώς ερασιτεχνική, δεν αποδίδει τον πραγματικό ήχο, εάν έχετε κάποια tips και κάποιες παρατηρήσεις πάνω στο κομμάτι, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να με διαφωτίσετε. -Θα κάτσω να βρω καλύτερο BT και το κομμάτι θα πάει για επαναδιαπραγμάτευση ;D. Το αφήνω λίγες μέρες επάνω για να διαβάσω και άλλα σχόλια. -Πάντως και εγώ δεν το θεωρώ καλό το αποτέλεσμα σήμερα που το άκουσα ;D ;D ;D Και πάλι Ευχαριστώ για τα σχόλια. Hate it when people compare David Gilmour to God..... He is a great guy but he is not Gilmour! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Για την καλύτερη μπάντα όλων των εποχών υπάρχει και το καλύτερο σάιντ όλων των εποχών με τα καλύτερα μπάκινγ τράκς :) : http://www.gilmourish.com/?page_id=64 o Bjorn είναι λίγο πιο άρρωστος ακόμη και από εμένα !!! φυσικά όπως κάθε άνθρωπος έχει τα κολήματα του και ένα από αυτά είναι οτι δεν γουστάρει τους Marshall και λέει οτι δεν κάνουν για να βγάλεις ήχο Φλόυντ !!! www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Iliaspap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 thanks thanks, το site το ξέρω αλλά αυτό το συγκεκριμένο το backing track μου είχε διαφύγει. Θα πέσει remake ;) ;) Hate it when people compare David Gilmour to God..... He is a great guy but he is not Gilmour! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 -Feel: Δεύτερη ηχογράφηση είναι αυτή. Όταν είναι πατημένο το Rec, το feel πάει περίπατο. Που θα μου πάει, θα το διορθώσω. Καλά μην τρελλαίνεσαι. Αυτό συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ μας. -Θα κάτσω να βρω καλύτερο BT και το κομμάτι θα πάει για επαναδιαπραγμάτευση ;D. Το αφήνω λίγες μέρες επάνω για να διαβάσω και άλλα σχόλια. Άντε. Περιμένουμε. Δες κι αυτό BTW... Χρήσιμο είναι. http://www.gilmourish.com/?p=287 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση