BlackForest Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα! (α πηγε κιολας 2ωρα το βραδυ? ) Θα ηθελα την αποψη σας για αυτες τις 2 καρτες ηχου. http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackPro.html και http://www.m-audio.com/products/en_us/MobilePre.html Ποιες οι διαφορες τους? Ποια πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο? Γιατι η mobile pre ειναι πιο φτηνη αλλα εχει περισσοτερα καναλια? My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Φυσικά καλλίτερη είναι Fast Track Pro. Υπερτερεί διότι: 1. Έχει sample rate 24-bit/96kHz 2. Έχει midi in/out και 3. Προσφέρει S/PDIF (sony philips digital interface) και coaxial (ομοαξονική) συνδέσεις (ψηφιακές) Και ΔΕΝ έχει λιγότερα κανάλια (4 channels in και 4 out η fast track, 2 in και 2 Out η mobile). Για τους ίδιους λόγους είναι και πιο ακρβή. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Ψάξτο λίγο. Νομίζω ότι είναι USB 1.1 σε αντίθεση με την ultra που είναι usb 2.0. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ! Πηρα την απαντηση που ηθελα! Ναι τελικα πεταξα μαλακια για τα channels! Ευχαριστω και παλι LK! @fusiongtr Και εγω το ειχα δει αυτο και ειχα σκαλωσει λιγο... αλλα τελικα οχι ειναι compitable και με usb 2.0 My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 @fusiongtr Και εγω το ειχα δει αυτο και ειχα σκαλωσει λιγο... αλλα τελικα οχι ειναι compitable και με usb 2.0 Yeap it is COMPATIBLE (whatever it means). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Fast Track Pro ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ! Μακράν καλύτερη! Στην μία παίρνεις μία ημιεπαγγελματικη κάρτα για στούντιο, και στην άλη παίρνεις μια κάρτα για να ακούς μουσική και να κάνεις καραόκε σπίτι σου! Και μάλιστα στην Ελλάδα την fast track pro τη πουλάνε 145€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα παρέμβω και ας με βρίσετε:P...Την Fast track pro την έχουν 4-5 παιδιά απο το τμήμα μου και έχουν φρικτά παράπονα!Στην αρχή και εγώ νόμιζα οτι κάτι έκαναν λάθος,αλλά μετά απο δύο χρόνια σπουδών μουσικής τεχνολογίας είναι λίγο δύσκολο να κάνεις λάθος στα βασικά!Εγώ έχοντας υπ όψιν μου αυτά που έχω ακούσει θα έβλεπα κάτι σε tascam που είναι λίγο πιο ακριβή ή ακόμα και motu που είναι ακόμη πιο ακριβή!Ειδικά όμως σε κάρτες ήχου κλπ νομίζω οτι παίρνεις ό,τι πληρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη εννοεις κατι σε tascam 144? Το μονο πραγμα που με χαλαει σε αυτη ειναι οτι εχει μονο ενα Hi-Z input εννοω εγω θελω 2! Αρα tascam σε λιγοτερο απο 165 ευρω που ειναι το ανωτατο οριο μου δν βρισκω... Και προφανως ουτε motu... αμα για αυτα τα λεφτα εχεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο... ακουω :D My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη εννοεις κατι σε tascam 144? Το μονο πραγμα που με χαλαει σε αυτη ειναι οτι εχει μονο ενα Hi-Z input εννοω εγω θελω 2! Αρα tascam σε λιγοτερο απο 165 ευρω που ειναι το ανωτατο οριο μου δν βρισκω... Και προφανως ουτε motu... αμα για αυτα τα λεφτα εχεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο... ακουω :D Αν ανέβεις ένα κλικ τότε http://www.djay.gr/product.jsp?id=1192 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Κοιτα για την e-mu θα την εχω υποψιν αλλα ειναι λιγο ακριβη για μενα... τπτ αλλο υπαρχει? My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση