kostas-slash Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα, έχω ς RCF 315 και ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα ενισχυτή φίλου δυστυχώς ξέμινα ξαφνικά από ενισχυτή και ψάχνομαι. Τα ηχεία είναι 350watt στα 8Ω (προφανός). Σκεφτόμουν διάφορες επιλογές μέχρι το 500άρι 600άρι τραβιγμένο, και μέσα σε αυτά που κοίταζα ήταν και κάτι Crown xls2000, ή DB Technologies HPA 2800 ή MISTRAL 6000 κάτι παρεμφερές. Εχει κάποιος να προτείνει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Ο Crown θα ηταν η πρωτη μου επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Και εμένα! Απλά με "ανησυχεί" ότι είναι 2x375 / 8Ω. Τα ηχεία είναι 350. Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να καλύψει το "λίγο παραπάνω" που ζητανε τα ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Κάποιος να προτείνει; Κάτι που να έχει δοκιμάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
glglgl Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 γειά σου Κώστα, ωραίοι και οι cRown, εγώ θα σου πρότεινα QSC που τους δουλεύω. Γενικά προσπάθησε να πάρεις ενισχυτή που να μπορεί να δώσει τα διπλάσια watt Rms(στα ΟΗΜ που είναι το ηχείο), πχ αυτόν: http://www.qscaudio.com/products/amps/plx2/plx3102_specifications.htm o xls που αναφέρεις είναι λίγο μικρος. και για υτόν έχω ακούσει αξιόπιστα σχόλια EV Q1212 μήν πάς μόνο σε peavey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Απλά έλεγα να περιοριστώ στα 6-7 κατοστάρικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmarin Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 +1 για τον q1212 Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, ναι, μαματος είναι αυτός ο ενισχυτής, και ο Crown ο XTI 4002 το ίδιο, αλά δεν είναι στο Budget μου... Θέλω έναν ενισχυτή χοντρά χοντρά 500βατ στα 8Ω γύρο στα 600-700€! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 To thomann δεν το ξέρεις; http://www.thomann.de/gr/cat.html?gf=amps_850_2000_w&oa=pra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 To thomann δεν το ξέρεις; http://www.thomann.de/gr/cat.html?gf=amps_850_2000_w&oa=pra Και το thomann το ξέρω, και χίλια δύο μαγαζιά! Αλλα επειδή δεν θέλω να πάρω ούτε behringer ούτε καμία πατάτα ρωτάω! Τώρα αν δεν έχεις κάτι να πεις πάνω στην ποιότητα του καθενός τότε δεν χρειάζεται να σχολιάζεις έτσι! Εγώ ρωτάω γιατί ούτε πολλά από μάρκες ξέρω, ούτε από λοιπά χαρακτηριστικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση