panosmp Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 koufio patoma O.o xaxa trelo paketo e? eyxaristo gia tis simboyles paidia me katatopisate se megalo vathmo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 koufio patoma O.o xaxa trelo paketo e? eyxaristo gia tis simboyles paidia me katatopisate se megalo vathmo... Ναι,άσε!Δεν θες να το νιώσεις αυτό!:P Υ.Γ:Καλό είναι να γράφεις Ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosmp Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Ναι,άσε!Δεν θες να το νιώσεις αυτό!:P Υ.Γ:Καλό είναι να γράφεις Ελληνικά. ναι ξεχάστηκα.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Sorry αν θεωρηθεί εκτός θέματος αλλά κάπου μπερδεύτηκα... Αναφέρεις έναν πολύ καλό εξοπλισμό σε κιθάρα κ μπάσο με Mesa ενισχυτές (κεφάλια). Οι συγκεκριμένοι που θα παίζουν ??? Δεν θα έχετε καμπίνες? Αναφέρεις για 2x12" και 2x15" αλλά από τα λεγόμενά σου μου κάνουν ουσιαστικά για το "PA" σας. Σωστά? Μήπως να φέρουν κιθάρα - μπάσο τις καμπίνες τους και από το PA (ακόμα και πιο μικρό να είναι) να περνάει μπότα φωνή (άντε κ ένα over)?? OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστούμε. :) το στήσιμο που έχω είναι λίγο περίεργο σ βάζω μία φωτό να καταλάβεισ.. υπολόγισε οτι υπάρχει άλλο ένα βαθύ κ ότι το ride είναι δίπλα στο hi hat το crach απο πάνω (είμαι αριστερόχειρας k δεξιοπόδαρος :P ) δεν εχω όλα αυτα τα πιάτα που δείχνει Καλα τι setup ειναι αυτό???Γιατι δν παιζεις με κλασικο στησιμο και Open handed? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosmp Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλα τι setup ειναι αυτό???Γιατι δν παιζεις με κλασικο στησιμο και Open handed? είναι περίεργο αλλά καλά μ κάθεται προς το παρών δοκιμάζω ακόμα πραγματα οπως ένα βαθύ απο αριστερά κ ένα απο δεξιά αλλα τα δεξιόστροφα γυρίσματα δεν μου κάθονται καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosmp Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Sorry αν θεωρηθεί εκτός θέματος αλλά κάπου μπερδεύτηκα... Αναφέρεις έναν πολύ καλό εξοπλισμό σε κιθάρα κ μπάσο με Mesa ενισχυτές (κεφάλια). Οι συγκεκριμένοι που θα παίζουν ??? Δεν θα έχετε καμπίνες? Αναφέρεις για 2x12" και 2x15" αλλά από τα λεγόμενά σου μου κάνουν ουσιαστικά για το "PA" σας. Σωστά? Μήπως να φέρουν κιθάρα - μπάσο τις καμπίνες τους και από το PA (ακόμα και πιο μικρό να είναι) να περνάει μπότα φωνή (άντε κ ένα over)?? οι καμπίνες που έχουν τα παιδιά είναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ 4χ12 της κιθάρας κ 4χ10 του μπάσου αν τα βάλουν εκεί μέσα θα πέσουν οι τοίχοι, θα βάλουν speaker simulator (κάπως έτσι λέγεται). άσε μη τους βάζεις ιδέες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Eπειδη εχω παιξει σε μικρο μαγαζι με ντραμερ με full set μικροφωνα,οχι μονο δεν χριαζεται αλλα κανει και την κατασταση χειροτερη απ'οτι καταλαβα απο τημ εμπειρια μου.Αν θες να σαι σιγουρος οτι θα ακουγεται η μποτα σου,απλα βαλε ενα μικροφωνο εκει και τελιωσες. Μην αγχωνεσαι μια χαρα θα βγει το liveακι.Αν δεν θες να το γραψεις,στηλε μου ενα pm με το ονομα του μαγαζιου,γιατι κατι μου λεει οτι εχω παιξει κι εγω εκει 2-3 φορες περσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2011 οι καμπίνες που έχουν τα παιδιά είναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ 4χ12 της κιθάρας κ 4χ10 του μπάσου αν τα βάλουν εκεί μέσα θα πέσουν οι τοίχοι, θα βάλουν speaker simulator (κάπως έτσι λέγεται). άσε μη τους βάζεις ιδέες :P Αέρα πατέρα!!! Πες στα παιδιά να φέρουν τις καμπίνες τους για να μπορούν να παίξουν σαν άνθρωποι...Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα έχουν και την οριμοτητα να παίζουν σε χαμηλές εντάσεις γιατί αν ανεβάσει ένας μαμήθηκε η φάση I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση