ελλη Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια! εμενα η ολη ιστορια ξεκινησε στη δευτερα γυμνασιου, μια ταξη στην οποια ειχα αλλαξει σχολειο ηδη ενα χρονο αλλα φιλους δεν ειχα βρει και η παρεα μου ηταν πολυ μακρυα. Απο να νευρα μου και την υπερκηνητηκοτητα μου χρυπουσα σε οτι εβρισκα απλους ρυθμους μονο και μονο για να κανω φασαρια και να τους ακουω . Μια φορα εσαπα το καλο στυλο της μαμας και πανω στον καυγα ειπε οτι κανω σαν χαζη και πως δεν εχω κανενα λογο να κανω ετσι.. ε οποτε εγω πεισμωσα και αποφασησα να βρω λογο. πηγα στη φιλαρμονικη του δημου μου και ξεκηνησα εκει μαθηματα σε πολυ χαμηλο επιπεδο λογο πολλων μαθητων.. αλλα μου αρεσε τρελα... καποια στηγμη θελησε και ο αδερφος μου να μαθει αλλα επειδη γινοταν χαμος στους μαθητες εκανε ιδιετερα με αλλο δασκαλο τα οποια τελικα κατεληξε να εκγατεληψει και να συνεχησω εγω στη θεση του :P ;D . ε και μετα λιγο λιγο το λατρεψα , πηγαινα καθε μερα και διαβαζα σε σημειο να μου λεει ο δασκαλος μου οτι πονοκεφαλιασε να με ακουει(ειναι λιγο κακη η ηχομονωση). ενα χρονο μετα μπηκα στην μπαντα του δημου και πηρα ηλεκτρηκα ντραμς λογο γειτωνων.. 2 χρονια μετα στην ορχηστρα νεων ρεθυμνου.. ε και απο τοτε εχει μεταρταπει σε εξαρτηση... μια μερα που να μην παιξω εχω νευρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ έχοντας πατέρα ντραμερ,προσπάθησε να με κάνει να αποφύγω να ασχοληθώ με την μουσική και ιδιαίτερα με τα τύμπανα,επειδή είχε συναντήσει αρκετές δυσκολίες. Έτι ακριβώς και εγώ. Ντράμερ πατέρας που έπαιζε με Τσαλιγοπούλου, συνεργασίες με Τρανταλίδη και έναν άλλο ντράμερ των Socrates που μου διαφεύγει, ντράμερ θείος που έπαιζε με τον Demis Roussos. Πώς λοιπόν να μην έχω το μικρόβιο? Μα να μη θέλει με τπτ όμως να μου μάθει.... >:( "Μη μπλέξεις με τη νύχτα" μου έλεγε... Έμπλεξα, αλλιώς βέβαια. Είχα τις μπακέτες του μόνο απο παιδάκι και χτυπούσα ότι έβρισκα. Μαξιλάρια, πολυθρόνες και ότι έκανε πολύ θόρυβο. Στα 18 μου, 1 εβδομάδα πριν παρουσιαστώ, μου λέει σου έχω μια έκπληξη. Πάω στο σαλόνι και βλέπω μια ΘΕΑ να με περιμένει. Ήταν μια Premier του '90 (η μήπως ήταν Rogers?), anyway... Δε βγήκα μια εβδομάδα απο μέσα. Όταν γύρισα στην πρώτη άδεια, την είχε δωρίσει στην μπάντα της τότε "ΕΑΣ". WTF MAN??? Όταν απολύθηκα λοιπόν έφτιαξα με κάτι φίλους ένα γκρουπάκι και χαιρόμασταν για κανα μήνα. Και τελικά στα 30 μου κατάφερα να αγοράσω τα δικά μου drums και να παίζω μόνος ψάχνοντας για παρέα... Αυτα τα ολίγα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον αναμενω τις ιστοριες σας. Παραδοσιακός,κλασικός τρόπος:ξεκίνησα παίζοντας red hot chili peppers,μετά guns n roses και μετά metalcore πάνω βέβαια σε τετράδια(snare),παπλώματα διαφορετικού πάχους(toms) και σε ένα μαξιλάρι με εξαίρετο bass drum ήχο.Όλα αυτά μέχρι 2α λυκείου οπου τότε αγόρασα το πρώτο σετ,ηλεκτρονικό :) αα,ειχα και για ride(πραγματικά heavy bell :P) μια βάση γραφείου χάλκινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 @Blackscorpio :Σου την εφερε ο ''γερος '' σου με το να τη δωρισει ...δεν πειραζει αν βγαζεις το ψωμι σου αλλοιως ''no problem'' παιζεις για την πλακα σου ...ολα εχουν την καλη πλευρα τους και την αναποδη ...!! @CERIALKILLER δεν προχωρησες ομως σε λεπτομερειες ;Ευχαριστω παντως για την συμετοχη και τους δυο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή παίζω τύμπανα αλλα βασικα ειμαι κιθαρίστας θα πώ τι με εκανε να ξεκινήσω με αυτά: Δύο μεγάλοι ντράμερ της Jazz: Elvin Jones στο κλασικό κουαρτέτο του John Coltrane, Jack De Johnette Οταν τους άκουγα, κατι με έπιανε και γιαυτό αγόρασα τα πρώτα μου τύμπανα. Ακομα και τώρα διατηρώ ενα καλό σετ ακουστικά τύμπανα και πιατίνια. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 1 2 3 4 ;D Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση