parasvag Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, όπως τα λέει ο τίτλος είναι τα πράγματα! Δεν περνάει βέβαια ο ήχος στον ενισχυτή (αυτοενισχυόμενα ηχειάκια υπολογιστή για την ακρίβεια :-\ ) αλλά σκούζει έντονα σας λέω και μου τη σπάει >:( αφού χαλιέμαι να το αγγίξω πια!! Σκεφτόμουν να ρίξω κανένα υγρό τύπου γράσο (έχω ένα για αλυσίδες ποδηλάτου - λιπαντικό λέει οτι είναι και είναι άσπρο) αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει απο μέσα και φοβάμαι. Ρώτησα και στο φόρουμ της line6 αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να απαντήσει. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω ??? ps: αν κάποιος modulator κρίνει οτι το threat πρέπει να κολλήσει σε κάποιο υπάρχον (πχ για wha που τρίζει ή για την hd300) ας το μετακινήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, όπως τα λέει ο τίτλος είναι τα πράγματα! Δεν περνάει βέβαια ο ήχος στον ενισχυτή (αυτοενισχυόμενα ηχειάκια υπολογιστή για την ακρίβεια :-\ ) αλλά σκούζει έντονα σας λέω και μου τη σπάει >:( αφού χαλιέμαι να το αγγίξω πια!! Σκεφτόμουν να ρίξω κανένα υγρό τύπου γράσο (έχω ένα για αλυσίδες ποδηλάτου - λιπαντικό λέει οτι είναι και είναι άσπρο) αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει απο μέσα και φοβάμαι. Ρώτησα και στο φόρουμ της line6 αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να απαντήσει. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω ??? ps: αν κάποιος modulator κρίνει οτι το threat πρέπει να κολλήσει σε κάποιο υπάρχον (πχ για wha που τρίζει ή για την hd300) ας το μετακινήσει Πιθανότατα αυτό που έχεις πρέπει να κάνει δουλειά. Βάλε στα μεταλλικά σημεία εκεί που ... "σκούζει". Αν είναι αυτό που λες και όχι κάτι άλλο, είναι συνήθως εκεί που ενώνει το πεντάλ με το υπόλοιπο σώμα. Πρέπει να υπάρχει κάποιος άξονας. Πρόσεξε: α) όχι σε ηλεκτρονικά μέρη και β) με προσοχή και λιγάκι όχι να στάζει ή να "δακρύσει". Αν καταλάθος πάει παραπάνω, στέγνωσε με ένα καθαρό πανάκι ή χαρτί κουζίνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parasvag Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! φοβάμαι ακριβώς μη δακρύσει. Αλλά μάλλον απλά πρέπει να πέσει λίγο όπως λές, θα δοκιμάσω αυριο και θα επανέλθω με αποτελέσματα. Και πάλι ευχαριστώ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Kαι το δικο μου σκουζει στο ιδιο σημειο... Εχουν γινει πολλες συζητησεις στο site της Line 6 για την ποιοτητα της στις hd... Κολλανε στα update ,σκουζει το wha , αει σηχτηρι πια... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση